Ezeket látta már?

Pályázat nyílt az egészségügyi Startup cégeknek

kardiologus_a_mikroszkopnal_

Frissen indult a vállakozás? Úgy érzitek, innovatív projektjeitek, ötleteiket vannak egészségügyi témában? Itt a nagy lehetőség - mutatjuk a pályázatot!

Nagy lehetőség a startupok előtt: a Bayer segítségével hódíthatják meg Amerikát!

Kinek szól a lehetőség?

Minden olyan startup, frissen induló vállalkozás, fejlesztő-, és kutatócsoport pályázhat, aminek az egészségügy területén egyedi innovatív projektötlete van

A startupok a Bayer amerikai mentorprogramjárajelentkezhetnek 2018. március 23-ig

Minden olyan startup, frissen induló vállalkozás, fejlesztő- és kutatócsoport pályázhat a Grants4Apps® Generator programra, amelynek az egészségügy területén egy megvalósításra váró innovatív projektötlete, vagy egyedülálló üzleti modellje van.

Startup pályázat

Olyan digitális egészségügy-profilú startupok pályázatait várják, amelyek szoftver- vagy hardverfejlesztései, technológiai projektjei hozzáadott valós értéket képviselnek a pácienseknek és az orvosoknak, valamint nagyban hozzájárulnak a betegek egészségi állapotának, életminőségének javításához, és elősegítik az egyes gyógyászati eljárások fejlődését.

kardiologus_a_mikroszkopnal_

Két éve ezen program európai változatára hazánkból 9 pályázat érkezett be, amelyek közül nyertesként nemzetközi szinten a 4 legjobb között végzett a Turbine csapata: a magyar fiatalokból álló startup részt vehetett egy 100 napos mentorprogramban Berlinben. A Turbine a rák biológiai működését szimulálja, mesterséges intelligencia segítségével meghatározva a leghatékonyabb, személyre szabott kezelési módokat. A molekuláris biológusokból, mesterségesintelligencia-szakértőkből és bioinformatikusokból álló csapat 10 évnyi kutatómunkával fektette le a rendszer alapjait. A Turbine új, hatékony megoldásokat képes találni a rák kezelésére, ezzel jelentősen lerövidíti a gyógyszerfejlesztés időtartamát.

Szakmai támogatás

A digitális egészségügy területére fókuszáló Grants4Apps® ösztöndíj program nem csak pénzügyi támogatást, de szakmai mentorálást is nyújt az innovátor startupoknak, ami ideális környezet az egészségügyben alkalmazott élvonalbeli technológiák továbbfejlesztéséhez.

Világelitben a magyar orvosképzés - kattintson tovább!

A döntős pályázók lehetőséget kapnak, hogy innovációjukat bemutassák a Bayer és az iparág szakérői előtt 2018. május 24-én New Yorkban. A győztesek a pénzügyi támogatás mellett egy szándéknyilatkozatot vehetnek át arról, hogy a Bayer segítségével megvalósíthatják projektjeiket.

forrás: Bayer

Forrás: EgészségKalauz