Szponzorált tartalom

10 jel, hogy ideje méregteleníteni

#huminsav #Humicin #hasi zsír #izzadás
2019.02.19.

A méregtelenítés nagyon divatos lett az utóbbi évtizedekben, és bár a feladat oroszlánrészét a szerveink (májunk, tüdőnk, vesénk) elvégzi, esetenként bizony szükség lehet külső támogatásra is. Milyen jelek figyelmeztethetnek erre?

A környezetünkből, a levegőből, ételeinkből és italainkból folyamatosan olyan anyagok kerülnek a szervezetünkbe, melyek bizony negatívan befolyásolhatják a sejtjeink optimális működését. A testünk – ez az igen kifinomult és bonyolult szerkezet – általában képes a méreganyagokkal megbirkózni. Azonban időnként szükség lehet arra, hogy segítséget nyújtsunk neki: előfordulhat, hogy olyan méreganyagok is bekerülnek a szervezetünkbe, melyeket csak nagyon lassan és nehézkesen tudunk eltávolítani, ráadásul, ahogy az életünket éljük, a méreganyagok is folyamatosan kapják az „utánpótlást”, így azok felhalmozódnak.

HA MOST AKARJA KIPRÓBÁLNI A HUMINSAVAS KÉSZÍTMÉNYT -kattintson ide!

Az amerikai Betegségellenőrzési és -megelőzési Hivatal (Centers for Disease Control and Prevention - CDC) jelentései szerint az átlagember vérében 212 káros anyag található, például higany, ólom, kadmium és egyéb ipari vegyi anyagok. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tanulmányai azt mutatják, hogy átlagosan 700 vegyi anyag van a testünkben. Bármelyik tanulmányt is nézzük, az eredmény rendkívül félelmetes. A méregtelenítésért felelős szerveink, például a májunk, a tüdőnk, a bőrünk vagy a vesénk pedig egyre nehezebben birkózik meg ezekkel a káros anyagokkal. 

A vitaminszedés első számú szabályai - nézze meg videónkat:

Íme néhány jel, mely arra utalhat, hogy felhalmozódtak a méreganyagok a szervezetünkben:

  1. megnövekedett hasi zsírréteg, melytől nem lehet megszabadulni
  2. a vércukorszint állandó ingadozása
  3. fokozott izzadékonyság (állandó melegérzet)
  4. pattanásos, rosaceás vagy folyton viszkető bőr
  5. fáradékonyság (még akkor is, ha eleget alszunk)
  6. gyakori hányinger
  7. hangulatingadozás, dührohamok, szorongás
  8. „kémiai érzékenység”: rosszullét a vegyszerek, kozmetikumok erős szagától
  9. álmatlanság, gyakori éjszakai ébredések

Ha 4, vagy annál több tünetet fedezünk fel magunkon, érdemes megfontolni a méregtelenítést! Egészséges táplálkozással, szaunázással, hidratálással, rendszeres mozgással nagyon sokat tehetünk az egészségünkért, de a nehézfémeket ilyen módszerekkel nem űzhetjük ki a szervezetünkből. Ezért lehet szükség a huminsavra, erre az ásványi anyagokban rendkívül gazdag természetes anyagra, mely segíthet kivezetni a nehézfémeket a szervezetből. Egy-egy három hónapos kúrával rengeteget tehetünk az egészségünkért, és azért, hogy a felsorolt tünetektől megszabaduljunk!

Kipróbálná? Válaszoljon egy gyors kérdésre és vegyen részt a sorsoláson, ahol 3 doboz Humicin Natúr huminsav-készítményt nyerhet - a nyereményjátékhoz KATT tovább!

Fizetett hirdetés Forrás: www.humicin.hu
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl Forrás: egeszsegkalauz.hu
Forrás: EgészségKalauz