Ezeket látta már?

Borecettel a fogyásért?

2014.03.24. Módosítva: 2016.11.15.

A borecetet már évszázadok óta ismeri és használja az emberiség, de mint minden egyéb természetes gyógyhatású készítmény, úgy esetében is rengeteg ismeretlen felhasználási terület van. Az Arizona Egyetem munkatársai azonban nemrégiben bebizonyították, hogy a borecet a jövőben a fogyókúrázók egyik titkos csodaszere lehet, ez a természetes készítmény ugyanis nagyszerűen felveszi a verseny a felesleges kilókkal - adta hírül a Borecet.hu kereskedőház.

A tudományos kísérletekkel alátámasztott kutatás szerint a borecetben megtalálható ecetsav képes megzavarni a keményítő emésztését, aminek köszönhetően sokkal kevesebb kalóriát használ fel szervezetünk, így a borecet fogyasztása már rövid távon is súlyvesztést képes okozni. Természetesen nem kell túlzásba esni a borecettel sem, így elég naponta két teáskanállal elfogyasztani belőle ahhoz, hogy súlycsökkentő hatása érvényesülhessen, sőt mi több, ennél a mennyiségnél már a vércukorszintre is rendkívül pozitív hatással van, így a cukorbetegség megelőzésének egyik természetes ellenszereként is alkalmazhatjuk.

Borecettel a fogyásért?

Habár a kísérletek egyszerű borecettel történtek, fogyasztó hatása szinte bármilyen ecetnek megvan, de főként a borecet tekintetében rögzítettek pozitív hatásokat a kutatók. Amennyiben tehát fogyni szeretnénk, csak be kell szereznünk a megfelelő borecetet, amiről többet is megtudhatunk, sőt mi több, akár egy próbát is tehetünk vele, ha ellátogatunk a Tokaji Borecet Manufaktúra Borecet üzemébe.

Ahol nemcsak rengeteg érdekességről hallhatnak a téma iránt érdeklődők, hanem meg is kóstolhatják a különféle boreceteket, különös tekintettel a direkt fogyókúrás és egészségügyi célból készült ivóecet-családra, ami befogadhatósága miatt könnyedén beiktatható a mindennapokba. Fogyasztásával a kutatások szerint önnek nincs más dolga, mint türelmesen várnia, hogy a kilók szó szerint eltűnjenek!

Forrás:

http://www.borecet.hu/hirek/sajat-hireink/a-borecet-a-fogyas-uj-elixirje

Forrás: MTI