Ezeket látta már?

Maradj egészséges! - kihívás indul augusztus 3-tól

saláta, egészséges étkezés, kihívás, maradj egészséges

Augusztus 3-án indul a kihívás: 30 napon át napi 1 tál salátát kell enni.

Maradj Egészséges!

Lovró Betty kezdeményezésére indul, a maradj egészséges kihívás, a kihívás lényege, hogy együnk napi 1 tál salátát 30 napon keresztül.

Itt a nyár vége, de még sok a finom friss zöldség és gyümölcs, erősítsük meg a szervezetünket a szeptemberi nagy hajtás, iskola kezdés előtt. Fontos lenne, hogy sokkal több nyers zöldséget és gyümölcsöt együnk. Egyes modern kutatások szerint az elfogyasztott étel 70%-át nyersen kellene fogyasztani.

Ehhez képes mennyi nyers zöldséget és gyümölcsöt eszünk?

Az embernek sokkal több zöld levelet is kellene fogyasztania, de kevesen tudják, hogyan készítsenek finom salátákat és hogyan lehet laktató igazán egy tál saláta. Ezért is találta ki Betty ezt, az új kihívást, ahol együtt megtanulhatjuk, mitől is jó egy saláta, mi legyen benne, és hogyan lehet laktató.

Ez egy játék, egy kihívás, aminek alapvetően minden résztvevője győztes. Ráadásul csapatban könnyebb: egymást inspirálva, egymást támogatva. A szabály az, hogy 30 napon keresztül mindennap együnk meg egy tál salátát.

Az nem számít, hogy milyen saláta, mekkora, és hogy köretként esszük, vagy egy teljes étkezést váltunk ki vele, csak legyen az étkezésink között mindennap valamilyen nyers zöldségkeverék vagy saláta.

maradj egészséges, kihívás, saláta A kihívással mindenki csak nyerhet Forrás: Maradj Egészséges

A résztvevők már a kihívás indulása előtt rengeteg hasznos információt kapnak arról, hogy milyen is egy jó saláta, hogyan válthatják ki egy étkezést egy salátával, és miért is nem lakunk jól egy salátával. Ezen kívül rengeteg recept ötletet is fog adni Betty a kihívás sikeres teljesítéséhez.

A részvevők között nyeremény sorsolás és recept verseny is lesz.

Bettynek nem ez az első kihívása, amin több száz résztvevőt segít, és vezet végig a 30 napon. Az előző kihívása ami minden nap igyál egy zöld turmixot volt pont 1 hónapja ért véget, és a résztvevők fantasztikus sikerekről számoltak be.

Csatlakozzon a csoporthoz és a kihíváshoz, hívja meg azokat a barátait is a csoportba, akiknek több zöldséget kellene enni, vagy jót tenne, ez a kihívás vagy csak szívesen csinálná velük együtt.

Ha kedvet kapott, ITT tud jelentkezni a Facebook csoportba!

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához