Receptek: kefires krumplifőzelék

Dietetika
2013. január 20. 20:32
Módosítva: 2015. november 04. 13:49

Krumplifőzelék - kicsit másképpen

Kefires krumplifőzelék

Hozzávalók

600 g krumpli

150 ml kefir

3 evőkanál teljeskiőrlésű liszt

3-4 db babérlevél

borsikafű

fokhagyma

Elkészítés

A krumplit megtisztítjuk, és kisebb kockákra vágjuk, hozzáadjuk az aprított fokhagymát, a sót és a borsikafűvet, majd annyi hideg vízzel feltesszük főni épp, hogy ellepje. Csomómentesre keverjük a lisztet és kefirrel.

Amikor a krumpli megpuhult, a főzeléket behabarjuk, átforraljuk és utóízesítjük.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a X-en,Tiktok-on is!

Forrás: EgészségKalauz
# diéta

TÜNETKERESŐ

Milyen betegségre utalhatnak a tünetei?

Keresés, pl. fejfájás

Írja be a keresőmezőbe a tünetet vagy kattintson a testmodellen arra a testrészre, ahol a tüneteket észleli.

emberi test ábra

Mi a tünetkereső?

Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!

Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához

Címlapról ajánljuk