Ezeket látta már?

Meghalt Coolio - 59 éves volt

coolio

A 90-es évek egyik legmeghatározóbb rappere szeptember 28-án meghalt.

A halálhírt Coolio menedzsere is megerősítette, aki elmondta, hogy Coolio egy barátja házában halt meg - úgy tudni, szívrohamban. A TMZ beszámolt arról is, hogy a rapper kiment a fürdőszobába, azonban amikor már túl sok ideje volt bent, a barátja utánament, és akkor látta, hogy a Coolio a földön fekszik. A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Habár, a helyszínen nem találtak kábítószert, a halál hivatalos okát a boncolás és a toxikológiai vizsgálatot követően fogják megállapítani.

Coolio, polgári nevén Artis Leon Ivey Jr. 1963-ban született Los Angelesben. A rapper a vele készült interjúkban saját maga mondta el, hogy tiniként bűnözött és drogfüggő is volt, majd beállt önkéntes tűzoltónak, végül a zenében találta meg a kiutat a rossz körülményekből.

A rapper legismertebb száma a Gangsta's Paradise, ami a Veszélyes kölykök című film betétdalaként lett ismert, amiért Grammy-díjat is kapott 1996-ban. Coolio a 90-es és a 2000-es évek egyik legismertebb rappere volt.

Ez is érdekelheti:

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához