Ezeket látta már?

Bevadult egy mentős és szétvert egy rohamkocsit - Győrfi Pál így reagált

mentős rohamkocsi szétverése Győrfi Pál

Két videón is látszik, hogy egy mentőállomás udvarán egy mentős szétver egy több mint húszmilliós rohamkocsit.

A rongálást maguk az állomás dolgozói vették fel videóra. A mentőszolgálat munkatársai között fű alatt terjedt a felvétel - írta meg a tatabányai mentőállomáson történt esetet a blikk.hu. Győrfi Pál, a mentőszolgálat kommunikációs vezetője a Blikk-nek megerősítette, hogy a rohamkocsit szétverő férfit, illetve azokat a kollégákat, akik közben még biztatták is őt, azóta kirúgták a szervezettől.

Értelmetlen és megbotránkoztató

Sajnos, nem egy megrendezett filmfelvételről volt szó - fűzte hozzá az esethez Győrfi Pál. – Több mint egy hónappal ezelőtt egy korábban balesetet szenvedő, összetört állapotában ideiglenesen a mentőállomás udvarán tárolt mentőautóban okozott további kárt egy fiatal mentős, miközben ketten is buzdították. A példátlan cselekedet nemcsak értelmetlen és megbotránkoztató volt, hanem a balesethez kapcsolódó eljárást és a biztosítási ügyintézést is megnehezítette, ezért azonnal munkáltatói vizsgálat indult.

A fegyelmi eljárás eredményeként a rongálásban részt vevő mentők munkaviszonyát a szolgálat azonnali hatállyal megszüntették, elbocsátották őket, és az általuk okozott kárt így is meg kell téríteniük. A Volkswagen mentőautónak csak a szélvédője 120 ezer, beszereléssel együtt 150 ezer forint.

További részletek, videók a blikk.hu oldalán.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Majdnem meghalt egy 8 éves kisfiú, miután megivott egy doboz energiaitalt

Forrás: blikk.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához