Ezeket látta már?

Így búcsúznak az oltásellenesek miatt öngyilkos doktornőtől a vakcinainfós orvosok

koronavírus, brit variáns, mutáns, covid, sírás, kórház, halál

A doktornő halála sajnos jól mutatja, hogy mire képes egy maroknyi oltásellenes véleményvezér.

A Vakcinainfó - Az orvos válaszol csoportban az orvosok egy hosszú bejegyzésben búcsúznak az osztrák doktornőtől, aki pénteken saját rendelőjében lett öngyilkos, mert az oltásellenesek többször halálosan megfenyegették. Lisa-Maria Kellermayrt azért zaklatták, mert nyilvánosan kiállt a járványügyi korlátozások és az oltások mellett.

Vakcinainfó - Az orvos válaszol. Erre a hírre is...

- Meghalt egy ember. Sok szó esik itt a csoportunkban életről, betegségről, halálról. Gyakran látunk nehéz emberi sorsokat. Mégis minden olyan pillanat, ami az elmúlásról szól, újra és újra egy kitörölhetetlen nyomot hagy a lelkünkben.

„Holtan találtak a rendelőjében pénteken egy osztrák orvost”

ennyi a száraz hír, amelyet 2022. július 30-án olvashattunk. Lisa-Maria Kellermayr osztrák doktornő a hivatásának szentelte életét. Minden erejével embertársai életéért küzdött, akkor is, ha ezért nem csak hálát és szeretetet kapott, hanem az összezavarodott, vagy nagyon is tudatosan manipulatív embereknek/csoportoknak is a célkeresztjébe került.

Azok célkeresztjébe, akiknek az ártó szándékát, a tudatlant megtéveszteni, a valódi ismeretek birtokában levőt pedig ellehetetleníteni akaró ténykedését hiba alábecsülni. Mindenütt ott vannak…

A jó ember álcáját veszik fel, és mindenkit meg akarnak semmisíteni lelkileg vagy fizikailag, aki más véleményen van. A doktornő így írt róluk:

„A minket fenyegető emberek azt hiszik, joguk van engem megölni. Hogy ők jó emberekként viselkednek, mert én a megtestesült gonosz vagyok.”

Mi váltotta ki ezt az elmeháborodott haragot, ezt a fékevesztett dühöt, ami aztán valóban a doktornő halálához vezetett?

Lisa-Maria Kellermayr Felső-Ausztriában, Seewalchen városkában, az Attersee tó partján dolgozott. A Covid-19 járvány kitörése óta mindent megtett azokért, akiket a vírus megbetegített, fenyegetett. Nyilvánvalóvá vált számára is, hogy a leghatékonyabb életmentő lehetőségek a megelőzés eszközei a maszktól a védőoltásokig. Nyilvánosan kiállt a járványügyi korlátozások és az oltások mellett.

Szimbólummá vált, az orvosi szakmában dolgozó emberek szimbólumává, akik a kimerültség határáig dolgoznak a fertőzöttekért. De egyúttal az irracionális dühvel fellépő oltásellenesek számára is szimbólum, és egyben céltábla lett… Fenyegetésekkel árasztották el.Mert az ő szemükben emberek ezreit öltem meg, mert beoltottam őket” - írta.

Hónapok óta megtorlással fenyegették, számtalan alkalommal kapott halálos fenyegetéseket is, előfordult, hogy egy beteg késsel kereste föl… Nem volt nyugodt perce. Rendőrségi védelemre volt szüksége, a saját vagyonából százezer eurót költött a biztonságára. A fenyegetések miatt kénytelen volt bezárni a rendelését.

„Senkinek sem kívánom azokat a munkakörülményeket, amelyek között az utóbbi hónapokban dolgoznom kellett” – írta.

Az elmúlt napokban ismét aktivizálódott a radikális oltásellenes tömeg az orvos ellen, erősödött a hecckampány.

Minden fórumon, az offline és az online tereken, csoportokban. Gátlástalan fenyegetések érték egymást. Lisa-Maria Kellermayr nem bírta tovább az őrült, eszét vesztett dühöt, a nyomást. A rendelőjében találták meg pénteken reggel élettelenül, a halálba kergették. Az Osztrák Orvosi Kamara elnöke, Johannes Steinhart szerint

„ez a tragikus esemény ijesztő módon mutatja meg, milyen következményekkel járhat a parttalanná váló internetes gyűlölet.” Hozzátette: „Ismét kiderült, hogy szükség van az egészségügyi dolgozók támogatására a fenyegetések esetén.”

Meghalt egy ember…

Lisa-Maria Kellermayr véglegesen és végzetesen szimbólummá vált. A betegekért mindenre kész, önfeláldozó orvos/egészségügyi szakember szimbólumává. Halálával sajnos egyúttal annak a szimbólumává is, hogy mire képes az a maroknyi oltásellenes véleményvezér, akik félismeretek alapján önmagát minden tudás birtokosának gondolva, vagy nagyon is tudatosan, számító módon manipulálva a tömegeket felheccel egy radikális hordát, akiknek a célkeresztjébe éppen az ilyen önfeláldozó egészségügyi dolgozók kerülnek.

Ne legyen kétségünk, mindenütt ott vannak

Nemcsak Ausztriában, nálunk is. Ne essünk többé semmilyen módon az ilyen őrültek csapdájába. Életében a betegekért küzdött, de elvették a nyugalmát. A földi életben nem tudott hová menekülni. Most már nyugodjon békében Lisa-Maria Kellermayr! Mi, akik itt maradtunk, tegyünk azért, hogy ilyen többé ne forduljon elő. Vigyázzunk egymásra! Segítsük egymást! - olvasható a posztban.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben is!

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához