Ezeket látta már?

Így mentettek életet a vakcinainfós orvosok - megkönnyezni ér!

koronavírus, tüdőembólia, tünetei, kezelése, vakcinainfó, orvos válaszol

Döbbenten reagáltak a csoporttagok a történetre: "A hideg is kiráz, hogy csak egy lelkiismeretes (önkéntesen) dolgozó orvoson múlt egy ember élete. Le a kalappal!"

Kedves doktorok! Covid fertözésem után egy magán klinikán mellkas CT készült ahol a kezembe nyomták a leletet és mehettem. Segitenének ezt a pár mondatot elemezni nekem? Köszönöm megtisztelő válaszukat! - Kért tanácsot a közelmúltban egy nő a Vakcinainfó - Az orvos válaszol csoport közösségi oldalán.

"Az artéria pulmonalisok subsegmentális ágaiban pulmonális embóliára utaló kontrasztanyag telítődési defektusok ábrázolódnak. A tüdőablakkal készült sorozatban körül írt kóros képlet nem látható."

Kedves kérdező! Ezzel a lelettel szó nélkül hazaküldték? Ha ezt írták le, akkor önnek tüdőembóliája van, amivel korházban kellene feküdnie. Legyen kedves leletével haladéktalanul keresse fel a területileg illetékes sürgősségi osztályt! Írjon ide, ha végez a sürgősségin.

Hálásan köszönöm doktor úr! Úgy néztek rám mint egy ufóra, hogy a saját lábamon bejöttem a miskolci SBO-ra. Mostanra már mindenhonnan tű áll ki belőlem, vért vettek a fülembôl is a kartonból is, EKG - és igen, tüdöembóliám van... Nekem most ide be kell feküdnöm. Amint a kezembe lesz valami küldöm önnek. Azt tudja kedves doktor úr, hogy most életet mentett?

A tüdőembólia 8 korai jele - ezekre figyeljen!

Gondoltam, ezzel mindenképp kórházban a helye, most már a megfelelő ingatlanban, jó kezekben van! Köszönöm a dicséretet, de továbbra is értetlenül állok az események előtt... A lényeg hogy jól alakult. Ha felvesz 3 covid oltást, és nyakon vág maga körül legalább 2 járványtagadót, kvittek vagyunk!

Nem gyözhetem megköszönni a doktor úrnak amit értem tett, ezáltal felnevelhetem a két gyermekem. Kórházban feküdtem pár napig. Küldöm az eredményeim. Köszönöm szépen, ha esetleg leirná a véleményét is. Eliquis 5 mg tablettát kell szednem napi 2x. Ez "megvéd" engem a további embólia veszélyéről? És remélem a Jó Istenke megsegíti a doktor urat egész életében!!

Örülök hogy jobban van, nagy szerencse, hogy jól alakult a története. Az Eliquis modern, új típusú véralvadásgátló, abszolút jó választás a későbbi vérrögösödés megelőzésére.

A papírokon ugyan csak foszlányokat látok, de pár mondaton megakadt a szemem. Ha jól látom, Önnél már tavaly ősszel is fennállt súlyos vérszegénység, mely a mostani laborokban is megmutatkozik. Ennek okát MINDENKÉPP ki kellene deríteni, kérem, hogy alaposan vizsgáltassa ki magát, minden diagnosztikus vizsgálatba egyezzen bele, melyet kezelőorvosai kérnek, ez nagyon fontos lenne! Megijeszteni nem szeretném, hiszen vérszegénységet és trombózist ezer féle dolog okozhat, de ezeket akár lappangó, rosszindulatú tumoros folyamat is előidézheti. Nagyon jó lenne ezt kizárni, rosszabb esetben időben elkapni, hogy kezelést kaphasson!

Ezúton is elnézést, ha most frászt hoztam Önre, de ezt valóban rettenetesen fontos lenne körüljárni, mindenki megnyugvása végett.

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához