Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található! Igen Nem

Ezeket látta már?

Okozhat látáskiesést és szorongást a füves cigi? Az orvos válaszol

szemfájdalom, szembetegség, látásvizsgálat, sürgősségi látásvizsgálat

Egy fura tünet jelentkezett nálam és nem tudom kitől tudnám megkérdezni, merre induljak vele.

Tisztelt orvosok! Szorongó típus vagyok volt már pár pánikrohamom is sajnos. Rosszabb napjaimon beveszek 0.25ös frontint, de csak felezve azt is próbálom hanyagolni nem szeretnék rászokni. Kb. 10 éve fogyasztok füves cigarettát Lehetséges hogy az váltotta ki? Letettem tavaly azóta csak nagyon ritkán kb. 2 havonta egyszer fogyasztok egy minimálisat. De másnap rosszul leszek es többször is látáskiesést tapasztaltam ami nagyon ijesztő es újabb pánikrohamot vált ki nálam mert nem tudom mi történik velem.

A dolgoknak csak a felét látom, homályos lesz minden felvillanó fényeket látok.. Ez tart fél órát es elmúlik. Lehetséges hogy az az egy füves cigi bánthatja az idegrendszerem es látásproblémát okoz? Vagy lehet nem is attól van hanem lehet ez szorongás tünete? Szemészeten minden rendben. 5alkalommal fordult elő ilyen velem az utóbbi 8 hónapban kb.neurológusnál is jártam ő szerinte is rendben minden bár azon kívül mást nem csinált hogy megnézte a reflexeimet. Köszönöm, ha valaki tudna segíteni!

Az orvos válasza

Kedves kérdező! A látásprobléma nem jellemző, de ha szemészetileg minden rendben, akkor elképzelhető, hogy ez is szorongásos tünet. És valóban, a füves cigaretta után (nem közvetlenül, hanem később, ahogy ön is írja) a szorongásos panaszok fokozódhatnak. Erre az ön esetében elég egyszerű a megoldás: mellőzni kellene a fogyasztását!

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Mitől lehetnek magasak a májenzim értékek? Az orvos elmondja

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

szorongás

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához