Konyhai alapanyagok
Évtizedekig irtottuk, most étrend-kiegészítőként vizsgálják – mit tud valójában a kövér porcsin?
Sokan nem ismerik, pedig támogatja a vércukorszintet, a májat és a vesét – így hat a porcsin a szervezetre.
Tonhalkrém recept - így készítse így készítse el, hogy ne csak finom, de egészséges is legyen
A tonhalkrém nemcsak gyors és laktató, de helyesen elkészítve igazi tápanyagbomba is lehet. De ahhoz, hogy valóban az egészségünket szolgálja, nem mindegy, milyen tonhalat használ és milyen gyakran fogyasztja.
Cékla télire – így készíthető el a nagymama receptje újragondolva, egészségtudatosan, fermentálva
A klasszikus „cékla télire” nem csak savanyúság, hanem emlék, hagyomány, "otthoníz". Változtatni kár lenne rajta, de fejleszteni érdemes. Amit ma hozzátehetünk, az az, hogy okosabban, tudatosabban, s még ízletesebben őrizzük meg ezt az örökséget.
Mit gyógyít a szódabikarbóna? Ezek a hatások most kerültek napvilágra
Utánajártunk, mi igaz a házi praktikákból, és mi nem, illetve mi az, amit tudományosan is megalapozottan állíthatunk a szódabikarbónáról. Spoiler: nem csodaszer, de okosan használva meglepően sokoldalú.
Hashajtónak használná a szódabikarbónát? Súlyos mellékhatásokkal járhat a tévedése
Székrekedésre használna szódabikarbónát? Ne tegye, míg ezt el nem olvasta - és ami azt illeti, utána sem.
Hogyan készíthető olcsó bodzaital? Nagyszüleink is így szerették a legjobban
A tudósok szerint is hatásos: egy ital, ami javítja a vércukrot és még jól is esik. Régi recept hasznos új variációkkal arra az esetre, ha szeretné különlegesebbé tenni.
Mire jó a tőzegáfonya?
A tőzegáfonya jótékony hatásai: miért érdemes fogyasztani?
Házi bőrápolás: hatékony bőrradírok, pakolások a spájzból
A legtöbb háztartásban megtalálható konyhai alapanyagokból bármikor elkészíthetünk egy arcradírt vagy arcpakolást, nagyobb idő vagy anyagi ráfordítás nélkül.