Táplálkozás
Így pótolhatja élelmiszerekkel a C-vitamint
A C-vitamin támogatja az immunrendszert, részt vesz a kollagénképzésben, javítja a vas felszívódását és a szervezet stressztűrő képességét. Lássuk, hogyan pótolhatjuk zöldségekkel, gíyümölcsökkel!
Honnan tudhatja meg, hogy a méz valóban természetes? Ezeket a teszteket végezze el!
Ezek a gyors otthoni tesztek segítenek megkülönböztetni az igazi mézet a silány utánzatoktól.
Ízületi fájdalom: így lehet csökkenteni a húgysavszintet étrenddel
Tartósan emelkedett húgysavszint esetén a húgysav kikristályosodhat az ízületekben, ahol fájdalmas gyulladást okozhat, de étkezéssel sokat tehetünk ellene.
5 egészségesnek hitt ital, amely valójában árthat
Nem biztos, hogy olyan jók, mint amilyennek hirdetik.
Az 5 legegészségesebb rizsféle – és a meglepő előnyeik, amiket érdemes ismerni
A rizs nemcsak a világ egyik legnépszerűbb étele, de nem mindegy, melyik fajtát tesszük a tányérunkra.
Ezek a tünetek utalhatnak arra, hogy túl kevés rostot fogyaszt
Az élelmi rost kulcsfontosságú az emésztés és az általános egészség szempontjából.
Egy nő két héten át éhgyomorra két evőkanál olívaolajat ivott – Ezt tapasztalta
Vajon tényleg olyan jó az, ha éhgyomorra egy kis olívaolajat iszik?
Mikor a legegészségesebb a paradicsom? Igencsak meglepő a dietetikus válasza
A friss vagy a feldolgozott paradicsom az egészségesebb?