Táplálkozás
Ez a tökéletes időpont a reggelizéshez – a szíve hálás lesz érte
Vajon kora reggel, vagy kicsit később érdemes reggelizni?
Egy csipet ebből a két fűszerből, és a kávéja nemcsak finomabb, hanem szívbarát is lesz
A dietetikusok szerint érdemes minden nap hozzáadni ezt a két fűszert a kávéhoz.
Egy marék ebből a magból naponta – a teste örülni fog neki
A tökmag igen tápanyagdús finomság, mely számos egészségügyi előnnyel bír. Így használhatja fel.
Meg lehet enni másnap a kihűlt pizzát? Ezeket jó, ha tudja!
Ön szokott falatozgatni a pizza maradékából? Ráadásul hidegen? Most megtudhatja, mennyire biztonságos így enni!
Megjelent az első tudományosan megalapozott étrendi útmutató a székrekedésre - erre biztosan nem gondolt volna
Meglepő ajánlást fogalmaztak meg a tudósok a székrekedés ellen.
Hogyan készül valójában a parmezán sajt? A válasz sokakat megdöbbenthet
A gasztronómia világa tele van olyan dolgokkal, amelyekről nem veszünk tudomást.
Mellrák: 5 étel, amivel jobb óvatosnak lenni!
A daganatos betegségekkel kapcsolatban rengeteg információ kering a neten. Sokszor egymásnak ellentmondó tanácsokkal, „csodadiétákkal” és tiltólistákkal kecsegtetnek olyan lifecoachok, edzők, influencerek, akik nem tanult szakemberei a táplálkozástudománynak.
Sütőtök: finom őszi étel, amitől nemcsak egészségesebb lehet, de még a bőrét is megszépítheti
Ön szereti a sütőtököt? Mit szokott belőle készíteni?