Táplálkozás
Az 5 legegészségesebb rizsféle – és a meglepő előnyeik, amiket érdemes ismerni
A rizs nemcsak a világ egyik legnépszerűbb étele, de nem mindegy, melyik fajtát tesszük a tányérunkra.
Ezek a tünetek utalhatnak arra, hogy túl kevés rostot fogyaszt
Az élelmi rost kulcsfontosságú az emésztés és az általános egészség szempontjából.
Egy nő két héten át éhgyomorra két evőkanál olívaolajat ivott – Ezt tapasztalta
Vajon tényleg olyan jó az, ha éhgyomorra egy kis olívaolajat iszik?
Mikor a legegészségesebb a paradicsom? Igencsak meglepő a dietetikus válasza
A friss vagy a feldolgozott paradicsom az egészségesebb?
Miért rajongunk a csípős ételekért, ha közben kínoznak is minket?
A tudomány válasza meglepően egyszerű erre a kérdésre.
Egész életében rosszul sütötte a csirkét – és ezzel az egészségét kockáztatta
Ön meg szokta mosni a csirkét?
A felnőttek kétharmada nem eszik elég zöldséget és gyümölcsöt
A példamutatás és a korai jó gyakorlatok átadása nagyon fontos lenne, de kitől várjuk ezt, ha még a szülők nagy része sem csinálja jól?
Fehérjehiány 60 felett: a csendes veszély, amit sokan nem vesznek észre
Az idősek nagy része bizonytalan abban, hogy elegendő fehérjét fogyaszt-e.