Táplálkozás
Két hónapig szedtem kreatin-kiegészítőt – Ezek voltak a meglepő előnyei
A kreatinról a legtöbben először úgy hallottak, mint az izomépítés egyik titkos fegyveréről, amely extra energiát ad a teljesítményhez és segíti az izomépítést. Sokáig főként férfi sportolók használták, ma azonban a fókusz eltolódott: egyre gyakrabban a nőknek ajánlják, és nem csak edzőtermi előnyök miatt. Újabban a memória, a hangulat, az izommegőrzés és a menopauza kapcsán is emlegetik.
Öt reggeli rutin, amely felgyorsítja a zsírégetést 50 év felett
Nem lehetetlen 50 felett sem fogyni és fokozni a zsírégetést.
Legnépszerűbb
-
Táplálkozás
Bizonyos italok hozzájárulhatnak a vércukorszint stabilizálásához, különösen ha tudatos életmóddal és kiegyensúlyozott étrenddel párosítjuk.
-
Dietetika
A B12-vitamin hiányáról jóval kevesebbet hallunk, mint más tápanyaghiányokról, főként azért, mert a tünetek nem annyira „látványosak”, és sokszor könnyű legyinteni rájuk, mert azt hihetjük, az öregedéssel természetesen együtt járó folyamatokról van szó.
Almaecet vagy citromos víz? Vajon melyik jobb a fogyáshoz és az emésztés fokozásához?
Ön szokta valamelyiket fogyasztani?
Felfedezték a nappali fáradtság titkos okát – az étrendhez van köze
Kutatások szerint ezek a molekulák és étrendi szokások állhatnak a nappali álmosság és fáradtság hátterében.
Hogyan regenerálódik a máj, és szüksége van-e egyáltalán a segítségünkre?
A máj figyelemre méltó szerv, amely képes önmagát regenerálni. Ezt a folyamatot azonban bizonyos tényezők befolyásolják, segíthetik vagy akadályozhatják.
Magas koleszterinszint ellen mit együnk és mit ne? Dietetikus mondja el, mit kerüljön
A magas koleszterinszint napjainkban nem csupán az idősebb korosztály gondja: egyre több fiatalnál is kimutatják, leginkább a táplálkozási szokások és az életmód miatt.
Hogyan pótoljuk a vasat? Egy adott vitamin nagyon fontos az étrendben
Egy apró étrendi változtatás is megállíthatja a vashiányt.
Az áfonya a szívet, a málna a sejteket védi - mit tesz velünk a szeder, vagy a három gyümölcs együtt?
A kutatók bogyós gyümölcsöket vizsgáltak: ezért emelték ki éppen a szedret.