Ezeket látta már?

20 percre megálltak vacsorázni az állatmentők Budapesten, feljelentették őket

állatmentő, állat, kutya, gyros, Budapest

A bejelentő szerint felháborító, hogy állatmentők legalább 20 percig ettek, miközben percenként történik állatkínzás Magyarországon.

Az újpesti az Állat- ès Természetvédelmi Őrszolgálat olyan e-mailt kapott, amelyben valaki azt nehezményezte, hogy a szervezet 2 munkatársa 20 percig vacsorázott egy Árpád úti étteremben, és közben nyomkodták a telefonjukat. A felháborodott bejelentő szerint ez idő alatt rengeteg állatot megmenthettek volna, és arra kérte a felettesüket, hogy vonja őket felelősségre.

Az állatmentők Facebook-oldalán a szervezet vezetője, Pataki Gábor így reagált a levélre:

"A GPS szerint valóban az Árpád úti étteremben ettek. A GPS szerint csak 17 és fél perc volt (telefonjukba nem látok bele sajnálom), de éntőlem még egy desszertre is maradhattak volna!" - olvasható a posztban.

A bejegyzésbe Pataki arra is kitért, hogy az említett páros az éhségük előtt egy magatehetlen, nagytestű kutyát mentettek, és vitték kórházba! Ott a vizsgálatok több órát eltartanak, és ezalatt támadt az a "furcsa " ötletük, hogy megvacsoráznak, ha már 0-24-es fővárosi ügyeletben vannak.

Korábban az EgészségKalauz beszámolt arról, milyen nem várt következménye lett annak, amikor egy mentőst jelentettek fel, mert szolgálatban közben evett egy hamburgert.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben is!

Forrás: https://www.facebook.com/ujpestjaror