2 millió eurós alappal támogatja a Vodafone a koronavírus elleni harcot

2 millió eurós alappal támogatja a Vodafone a koronavírus elleni harcot

A cég munkavállalóinak segítségével szervez gyűjtést, melyet saját alapjából egészít majd ki. Az összeggel a koronavírus elleni harchoz szeretne a vállalat hozzájárulni.

A Vodafone Magyarország és a VOIS Vodafone Szolgáltató Központ munkavállalói a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára adakozhatnak majd. A gyűjtés 2020. áprilisától június végéig fog tartani és az összegyűlt adományokat a Vodafone Alapítvány megduplázza.

Most a szokásosnál jóval több bajba jutott ember fordul segítségért a karitatív szervezetekhez, emiatt azok finanszírozási gonddal küzdhetnek. Ezért esett a cég választása a két kijelölt szervezetre. “Bízom benne, hogy sikerül előteremtenünk a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára azt a plusz finanszírozást, amelyre most különösen nagy szükségük van.” - mondta Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország Igazgatóságának alelnöke a gyűjtéssel kapcsolatban.

Az alapítvány és a cégcsoport egyébként eddig is számos módon segített a koronavírus miatt kialakult helyzetben, és összesen már 5,4 millió euró értékben adakoztak.

Nem éri el a háziorvosát? Hívja az Egészségkalauz orvosait! Kattintson IDE!

Forrás: Vodafone Magyarország