Ezeket látta már?

Mobil EKG segítheti a szívproblémák szűrését a koronavírus-járvány idején

GettyImages-1124990477

Mit tehet az, akinek EGK-re van szüksége, de a koronavírus-járvány miatt nem szeretne, vagy nem tud orvoshoz menni? A válasz egyszerű: mobil EKG-val otthon is könnyen elvégezhető a vizsgálat!

A koronavírus-járvány miatt a legjobb, amit tehetünk jelenleg, ha kerüljük az egészségügyi intézményeket, főleg, ha valamilyen krónikus betegségben szenvedünk. Vannak helyzetek, amikor elég egy telefonos konzultáció az orvossal, de vannak olyan vizsgálatok, amelyek elengedhetetlenek bizonyos betegségek szűrésénél és kezelésénél. Ilyen vizsgálat az EKG is, de a rendelői EKG mérések lehetősége a járványhelyzet miatt drasztikusan csökkent.

Szerencsére WIWE mini EKG-nak köszönhetően otthon is gyorsan, és ami még fontosabb, pontosan el lehet végezni ezt a vizsgálatot. A készülék képes továbbítani az adatokat, amiket elküldhetünk az orvosunknak, így ő telefonon keresztül ki tudja értékelni.

Az eszköz több szempontból is egyedülálló:

  • Egycsatornás klinikai minőségű EKG felvételt készít a főbb EKG eltérések, a stroke esélyét növelő pitvarfibrilláció, a magas, illetve alacsony pulzus és az oxigénhiány rizikóbecslése céljából.
  • A mérés könnyen elvégezhető otthon is, így nem kell az orvosánál, váróteremben megjelennünk, kockáztatva a megfertőződést, ráadásul a vizsgálat csupán 1 perc.
  • Segíthet beazonosítani egy-egy aggasztó tünet, pl. légszomj eredetét, amennyiben annak szívprobléma a kiváltó oka.
  • Segít az idősebb szeretteinkről való gondoskodásban személyes találkozás nélkül, hiszen az eredményt a szép korúak egyszerűen, gyorsan el tudják küldeni e-mailben a hozzátartozók okoseszközeire.
  • Segítheti a háziorvost, kardiológust egy gyors előszűrés elvégzésében.

Olvasson tovább! Ezek a koronavírus tünetei!

A myWIWE Diagnosztika Kft. most 2020. március 18. és 2020. április 18. között kedvezményt biztosít a WIWE diagnosztikai készülék árából.

Forrás: myWIWE Diagnosztika Kft.

Forrás: egeszsegkalauz.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához