Pfizer helyett sóoldattal oltott covid ellen egy magyar doktornő

covid, vakcina, hamis oltás, sóoldat, csalás, koronavírus, Pfizer

Az alföldi kisvárosban praktizáló, 70 éves doktornő pénzért adott hivatalos igazolást a sóoldattal oltott betegeknek.

Dr. J. Johanna Pfizer-vakcina helyett sóoldatot adott be több betegnek – írta meg a Blikk. Eddig tizenhárom esetben bizonyosodott be a jánoshalmi doktornő csalása, de több eset is kiderülhet még. Végül az egyik páciens beszélt a dologról, emiatt indult el a nyomozás. Bekamerázták a rendelőt, ami bizonyítékkal szolgált a visszaélésre. Eddig tizenhárom esetben bizonyosodott be a súlyos, életveszélyes szabályszegés, de nem kizárt, hogy a jelenleg is folyó nyomozás még ennél is jóval több alkalmat tár majd fel.

A doktornőt és asszisztensét két hónapja vették őrizetbe

A doktornő és asszisztense lakásán, illetve a rendelőben több mint 3 millió forintot, ezer eurót, regisztrációs nyilatkozatokat, oltási igazolásokat, oltóanyag-ampullákat, telefonokat és laptopokat, valamint két autót foglaltak le a nyomozók. A Blikk szerint az asszisztens részletes beismerő vallomást tett.

A településen szinte mindenki tudta, hogy a doktornő vírustagadó

Ismerői szerint a háziorvos tagadja a koronavírus veszélyességét, többször még a rendelőjében is rászólt a betegekre, hogy "ne hordjanak maszkot, mert ez az egész Covid-őrület egy nagy marhaság, amivel hülyítik az embereket" (sic).

További koronavírus hírek

Forrás: blikk.hu