Ezeket látta már?

Tizennyolc plusz: Szexualitás másképpen - a transzszex nők világa

Nem szexjátékok vagyunk... Mire vágyik a transzszexuális nő? Tudunk-e eleget a transzszexuális nőkről? Kicsit mások, mint az átlagember, de ugyanúgy szeretetre és kapcsolatra vágynak...

Randizni egy transzszexuálissal - olyan választás, amelyet a legtöbb heteroszexuális férfi sosem vesz fontolóra. Amíg nem találkozik egy transzszexuális nővel, és izgatottá teszi a dolog.

Tizennyolc plusz: Szexualitás másképpen - a transzszex nők világa

Nos, le kell szögezni: nem minden nő született nőnek. A transzszexuális nőkről azonban keveset tudnak az emberek. Mit jelent pontosan, hogyan érzi magát ő, hogyan gondolkodik, mit szeretne és mit nem. Hogyan bánjon egy férfi egyáltalán vele, mi ő? Milyen lenne vele a szex?

Talán megtörtént már néhány férfival, hogy összetalálkozott egy csinos transzszexuális nővel, és érdeklődést érzett iránta, lehetséges, hogy még olyan vonzalmat is, hogy a szex is megfordult a fejében. Ám akkor előjöttek a kérdések...A férfiak jó része nem érti, mit jelent pontosan transzszexuálisnak lenni.

A transzszexuális nő valójában férfinak született, de női gondolkodással rendelkezik. Ezért nővé operáltatja magát. Ritka rendellenességnek számít a transzszexualizmus. A transzszexuális személy úgy érzi, nem megfelelő neműnek született, és súlyos identitászavara egyre nő, végül már elviselhetetlenné válik és rányomja bélyegét a kapcsolataira. Valószínűleg veleszületett állapotról van szó. A testi nem nem egyezik a pszichológiaival. Sokan hosszú ideig titkolják másságukat, és kemény éveket élnek át, mire vállalják az átoperáló műtétet, melynek során valóban nővé válnak.

Hogyan kezdeményezzünk randit?

Egy transzszexuális nő esetében nem teljesen ugyanúgy kell a dolgokhoz hozzáállni, mint ha egy átlagos hölgyről van szó. Mit kell, és mit nem kell kérdezni, tenni? Ha komoly kapcsolatot keres, nem érdemes olyan szöveggel indítani e-mailben, mint például "Nagyon izgató vagy". Azonnal a szexualitás kiemelésére utaló, nem ideillő kezdés. Azt fogja gondolni, hogy csak szexet akar a randit kérő férfi. Ha valóban erről van szó, az érdeklődő jobban teszi, ha a hermafrodita escort-szolgálatnál érdeklődik...

Sem szexről, sem házasságról és efféle ígéretekről ne legyen szó az első levélben. A legtöbbjük nem szeretne már az első randin nagy szavakat - mondja a transzszexuális Sandra. Egy másik lány szerint nem kedvelik, ha valaki már nős, vagy kapcsolatban van, és úgy keresgél közöttük - fontos , hogy a férfi egyedülálló legyen. Nem szeretnének meséket hallgatni a feleségről, aki nem érti meg őket...Nem hiteles számukra az sem, ha valaki az ismerkedés legelején szerelmet vall, őszintétlennek tűnik. Ne tartsuk butának a transzszexuális nőt - hívja fel a figyelmet Rhonda.

Alison szerint nem célszerű, ha a férfi az első levélben arról érdeklődik, vajon elutazik-e hozzá kiszemeltje a randi kedvéért. Jöjjön el ő! A túlságosan bizalmaskodó hangnem sem jó ötlet. Egy transzszexuális lány tapasztalata szerint vannak, akik rögtön ilyen hangot ütnek meg - mintha ezer éve ismernék egymást -, a lány meg csak ül, és azon gondolkodik, ki ez a fazon?

A transzszexuális lányok úgy fogalmaznak: az első levél legyen olyan, mint "egy kézfogás egy partin". De a randevúnak is így kell kezdődnie - semmit sem kell túlzásba vinni. Ne akarjuk feleségül venni a hölgyet az első együtt töltött hétvége után.

Ha a transzszexuális nő szimpatikusnak találja a férfit, aki kezdeményezett nála, válaszol - a férfi válasza viszont ne érkezzen túl sokára - figyelmeztetnek. Az őszinteséget minden téren sokra értékelik. Ne küldjünk például magunkról régi, vagy hamis fényképet. Félmeztelent vagy meztelent pedig véletlenül se! Azt sem kedvelik, ha a férfi egyre több fotót kér a nőről. Adjunk meg MSN- vagy egyéb kontaktot, ha a szimpátia kölcsönös. E-mailben egy idő után nehézkes a kommunikáció!

A transzszexuális lányok szemében nem jó pont az sem, ha valaki elmúlt kapcsolata - esetleg egy korábbi transzszexuálissal való találkozása, élménye - részleteivel szórakoztatja őket, az meg végképp butaság, ha ilyesmit az első e-mailben is leír. Rosszul esik nekik, ha valaki azért kezdeményez náluk, mert tudni akarta, milyen egy transzszexuális nővel lenni. Avagy már volt ilyen nővel együtt, és kellemes volt a szex.

Ne tegyenek fel a férfiak olyan kérdést, mint például: "Te tényleg transzszexuális vagy?" Az sem jó ötlet, ha ugyanazt a tartalmú levelet küldi el valaki több lánynak - közülük ugyanis sokan ismerik egymást, és rájönnek, ha valakit nem igazán a személyiségük érdekel. A lényeg az - emelik ki a hölgyek -, hogy a transzszexuális nők olyan férfira vágynak, aki nőt akar. A nőt keresi bennük, és nem valami csodát, vagy pedig egy szexjátékot...

Forrás: Napidoktor