Kinek és milyen bajra ajánlható az intimlézeres kezelés?

#intimlézer #hüvelyszűkítés #szexuális egészség #szexuális élet
2019.07.02.
Kinek és milyen bajra ajánlható az intimlézeres kezelés?

Bár az intimlézeres kezelés legismertebb alkalmazási területe a hüvelyszűkítés, más problémák ellen is sikerrel bevethető. Milyen bajok esetén érdemes megfontolni a kezelést? Kinek ajánlható az intim lézer?

A hüvelyi problémák nemcsak a szexuális életet befolyásolhatják (azon keresztül persze az egész pszichés egészséget, a párkapcsolat minőségét is), de számos betegség rizikóját is jelentős mértékben megnövelhetik.

Az intimlézeres kezelést igénybe vevő hölgyeket érintő problémákat életkor szerint két nagy csoportba oszthatjuk: a 18-45 év közöttiekre, illetve a 45 év felettiekre. Az egyes csoportokban különböző jellegű problémák jelentkezhetnek – és természetesen a kezelési tervek is eltérőek lehetnek -, ám mindegyikre megoldást jelenthet az intim lézer.

Intimlézer: szülés és klimax okozta problémákra is

A 18 és 45 év közöttieknél jellemzően a terhességet és szülést követően alakulnak ki az intim problémák, így a hüvelytágasság és az azzal összefüggő inkontinencia. A 45 év felettieknél már a menopauza miatt bekövetkező hormonális változások, illetve az ezekkel összefüggő betegségek okozhatják a legtöbb gondot, ezek közé tartozik például a hüvelyszárazság.

Az intimlézer közvetve olyan betegségekre is megoldást kínálhat, mint a visszatérő húgyúti fertőzések, kismedencei gyulladások, vagy a fájdalmas szexuális együttlét. Ezek rizikóját ugyanis jelentősen növeli a hüvelyszárazság és az inkontinencia.

Az intimlézeres kezelés kíméletesen, vágás és varratok nélkül nyújt megoldást ezekre a problémákra, vagyis a hüvelytágasságra, a hüvelyszárazságra és a vizeletcsepegésre (inkontinenciára).

Az intimlézeres kezelésről további információ és bejelentkezés ide kattintva érhető el:

Hogy zajlik az intimlézeres kezelés?

A speciális lézerrel felmelegítik a hüvely hámszövete alatti kötőszövetet, ezzel beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait. A melegítés hatására a kollagénrostok (melyek a szövetek rugalmasságért felelősek) újrarendeződnek, megújulnak, ennek eredménye pedig a hüvely falának megvastagodása, rugalmasabbá válása.

A húgyhólyagot is jobban képes „tartani” a kezelt kötőszövet, ez pedig a vizeletcsepegés (inkontinencia) ellen rendkívül hatásos.

Kíváncsi, hogyan zajlik az intimlézeres kezelés? Nézze meg videónkat!

Forrás: EgészségKalauz