Ezeket látta már?

Szépség/hibák...

4 szexis, pasi vaditó szépséghiba! A férfiak, bármily meglepő, sokszor az általunk mumusnak tartott tulajdonságokat, vagy testrészeket találják legfőbb vonzerőnknek.

Az álomnő helyett sok pasi a valódi csajokra bukik, akiket apró hibájuk tesz igazán vonzóvá. Tudd meg, mi a te szexepiled! A méretes popsid, esetleg a szeplőid miatt őrülnek meg a pasik?

Szépség/hibák...

Latinos popsi

Sokan kesergünk azon, hogy a fenekünk nagyobb a kelleténél, vagy legalábbis annál, amit szeretnénk. Ha a te feneked is leginkább Jennifer Lopezéhez hasonlít, máris abbahagyhatod a kesergést.

Az már rég nem újdonság, hogy a férfiak többsége nem kedveli a piszkafa lányokat, de most azt is eláruljuk, hogy a kerekded popsinak bizony szinte egyikük sem tud ellenállni. Nem kell folyton takargatnod ormótlan leplekkel túl méretes hátsó feledet, inkább emeld ki nőies idomaidat. Egy övvel hangsúlyozd ki karcsú derekadat, egy ízléses dekoltázzsal mutasd meg formás kebleidet.

Szeplő

A szeplő egy olyan adottság, amin ellen nem tudsz tenni, maximum egy kis alapozóval és púderrel tudod halványítani őket. De ne tedd! A szeplős arctól állítólag a pasik vidámak lesznek, sőt van aki kifejezetten szexisnek találja.

Pici cicik

Nem, ez nem csak a kis mellűek megnyugtatására került bele a felsorolásba! Valóban így van, még ha sok férfi előszeretettel is csámcsog a nagy mell témán. Nem azt mondjuk, hogy nem fordítják a fejüket egy szépen tálalt dús kebel felé, de ez még közel sem azt jelenti, hogy kizárólag ezt szeretik. Sőt!

Sok pasi saját bevallása szerint szívesebben dögönyöz egy kisebb, ám kemény és formás cicit.

Kis termet

A legtöbben gazella alkatra vágyunk, szép sudár termettel és égig érő lábakkal. Valóban lenyűgöző tud lenni egy magas nő, ahogy átvonul a tömegen és magára vonz minden tekintetet.

Ám, ezt is, hasonlóan az óriási mellekhez, inkább csak nézni jó a legtöbb férfi szerint. Szeretik, ha egy nő nem csak átvitt értelemben tud felnézni rájuk, ha amikor átölelik kedvesüket, oltalmazóan körbe tudják fonni. A legfontosabb érvük pedig, hogy nem igazán csípik, ha egy nő magasabb náluk, amikor tűsarkút húz. Fogadd el, hogy nem nőttél modell magasságúra.

Forrás: Napidoktor
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához