Ezeket látta már?

Betegedukációs napot tart a Strokeinfó Alapítvány Schobert Norbival

stroke, rehabilitáció, mozgás, betegedukáció, Strokeinfó Alapítvány, Schobert Norbi

Van már péntekre programja? Ezen az ingyenes rendezvényen szívesen látják: betegedukációs nap a mozgás és a stroke rehabilitáció jegyében.

A Strokeinfó Alapítvány Betegedukációs Napot szervez 2022. június 3-án, amivel az egészséges életmódra, és azon belül is a mindennapos mozgás fontosságára hívják fel a figyelmet.

Az Alapítvány egyik célja, hogy segítséget nyújtson az egészség megőrzésében, elsősorban az agy-, szív- és érrendszeri betegségek, problémák megelőzésében, és a stroke betegek rehabilitációjában.

A stroke megelőzésében, valamint rehabilitációjában kiemelkedő szerepet játszik a rendszeres testmozgás, amely javítja a keringésünket, edzi a belső szerveinket. A választható fizikai aktivitás és a beteg terhelhetősége nagyban függ az érintett betegségtörténetétől, de általánosságban elmondható, hogy a könnyített mozgás (pl. séta) mindenképpen szükséges valamennyi beteg számára. A rendezvénnyel ehhez szeretnénk ötleteket adni.

Ezek a stroke vezető tünetei: már egy esetén is azonnal cselekedni kell!

Az esemény résztvevői számos izgalmas programon vehetnek részt: zumbázhatnak, jógázhatnak, a legkisebbek átmozgatásáról pedig játékos gyermektorna gondoskodik.

Az esemény egyik vendége Schobert Norbi, aki majdnem egy évvel stroke-ja után fontosnak tartja felhívni a figyelmet a betegség megelőzésére, és az abból történő megfelelő felépülésre!

Időpont: 2022. június 3. (péntek) 14:00

Helyszín: Mom Sport (1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.)

Részletes program:

  • 14:00 Megnyitó
  • 14:15 Retro Aerobic Schobert Norbival
  • 15:15-16:00 Játékos mozgás gyerekeknek
  • 16:15-17:00 Székes-Zumba-Gold
  • 17:15-18:00 Jóga

Kapcsolódó cikkek:

Forrás: egeszsegkalauz.hu