Édesítőszer
Mennyi mézet ehet az, aki cukorbeteg? A dietetikus elmondja
Lehet-e mézet enni, ha diabéteszesek vagyunk? Mivel lehet helyettesíteni? A szakember elmondja.
Édesebb ünnep, kevesebb kalória: tippek az egészségesebb karácsonyhoz
Az ünnepi időszak nem az önmegtartóztatás ideje, ha nem figyelünk, átlagosan akár három kilót is felszedhetünk ilyenkor, amit aztán januárban nem könnyű ledolgozni.
Legnépszerűbb
-
Hírek
Cukor helyett édesítőszer: a kutatókat is meglepte, ami most kiderült
Két év alatt is sokat változott a magyar fogyasztók véleménye az édes ízzel kapcsolatban: míg tízből hatan továbbra is édesszájúnak mondhatók, egyre nagyobb szerepet kap az egészségtudatosság a termékek kiválasztásánál, és az édesítőszerek is népszerűbbek lettek.
-
Cukorbetegség
Mennyi mézet ehet az, aki cukorbeteg? A dietetikus elmondja
Lehet-e mézet enni, ha diabéteszesek vagyunk? Mivel lehet helyettesíteni? A szakember elmondja.
Cukor helyett édesítőszer: a kutatókat is meglepte, ami most kiderült
Két év alatt is sokat változott a magyar fogyasztók véleménye az édes ízzel kapcsolatban: míg tízből hatan továbbra is édesszájúnak mondhatók, egyre nagyobb szerepet kap az egészségtudatosság a termékek kiválasztásánál, és az édesítőszerek is népszerűbbek lettek.
Édesítőszerek: vajon melyik a legjobb cukorpótló?
Hasznos tanácsok a karácsonyi sütéshez cukorbetegek, diétázók számára.
Megnövelheti a szívinfarktus és a stroke fellépésének kockázatát ez a népszerű cukorhelyettesítő
Tudósok egy újabb édesítőszer veszélyeire hívták fel a figyelmet.
Mi az igazság az aszpartámról? Ez a dietetikus véleménye
Az utóbbi időben igen sok szó esett a gyakran használt mesterséges édesítőszerről, az aszpartámról, amely már régóta vita tárgya az egészségre gyakorolt hatásait illetően.
Újabb édesítőszer veszélyeire hívják fel a tudósok a figyelmet
Az aszpartám után a xilit került a figyelem középpontjába a tudósoknál.
Milyen cukorpótló a legjobb? Ezekkel édesítheti az ételeit
Ma már nem feltétlen kell cukrot használni ahhoz, hogy édességet nassolhasson.