Egészséges | Egészségkalauz

Egészséges

Egészséges zöldségleves, ami átmelegíti a hideg napokon

Egészséges zöldségleves, ami átmelegíti a hideg napokon

Ez a házi zöldségleves kíméli a gyomrot, tele van rosttal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ráadásul pillanatok alatt elkészíthető.

Finom és krumplifőzelék – így készítse el egészségesebb, bélbarát verzióban

Finom és krumplifőzelék – így készítse el egészségesebb, bélbarát verzióban

Újragondolt klasszikus: ez a változat nemcsak könnyebb, de rostban gazdagabb és emésztésbarátabb is. Így élvezheti a nosztalgikus ízeket anélkül, hogy lemondana az egészségtudatosságról.

5 élelmiszer, amivel nemcsak tovább él, de a bolygót is óvja

5 élelmiszer, amivel nemcsak tovább él, de a bolygót is óvja

Nem titok többé: kiderült, melyik az az 5 étel, amely egyszerre óvja a szívünket és a környezetet is.

Recept: villámgyors kókusztejes fagylalt, ami után nem lesz lelkiismeret-furdalása

Recept: villámgyors kókusztejes fagylalt, ami után nem lesz lelkiismeret-furdalása

Ez a kókusztejes, piros bogyós gyümölcsökkel készült fagylalt nemcsak finom, hanem tejmentes, gluténmentes és tele van vitaminokkal.

Filléres finomság: ez az egyik legegészségesebb, amit csak ehet

Filléres finomság: ez az egyik legegészségesebb, amit csak ehet

Kivláló reggelire, vacsorára, nasi helyett, egyszerű és megfizethető élelmiszer, ráadásul számos jótékony hatássa van az egészségünkre.

6 okos konyhai tipp az egészséges és finom ételek készítéséhez

6 okos konyhai tipp az egészséges és finom ételek készítéséhez

A magyar konyha gazdag alapanyagai tökéletes választások a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.

Mennyire biztonságos az air fryer? Így használja helyesen!

Mennyire biztonságos az air fryer? Így használja helyesen!

Rendben van, hogy népszerű, de mennyire egészséges és biztonságos?

Aszalás, szárítás: tartósítani cukor és adalékanyag nélkül is lehet. Elmondjuk, hogyan

Aszalás, szárítás: tartósítani cukor és adalékanyag nélkül is lehet. Elmondjuk, hogyan

Nem muszáj egészségtelennek lenniük azt aszalt és a szárított ételeknek.