Így készítsen karácsonyi díszeket házilag!

#karacsony #unnep #dísz #karácsonyi dísz
2019.12.23.

Karácsonyi díszek saját kezűleg? Íme, néhány gyorsan és könnyen elkészíthető ünnepi darab, ami ötletességével és egyszerűségével emelheti az otthona pompáját.

Ha az ételek már elkészültek, itt az ideje feldíszíteni a lakást! Mutatunk néhány egyszerű, mégis ötletes díszt, ami pár perc alatt elkészíthet.

Ötletes dísz

Csomagoljunk be egy 10-12 cm átmérőjű hungarocell golyót egy 35 cm-es négyzet alakú anyagdarabba, majd kössük át egy gumiszalaggal. Fűzzük át egy 135 cm-es szalag végét lefelé a gumiszalagon a labda körül, majd föl a gumiszalag másik oldalán, hogy a szalagvégek találkozzanak. Kössük össze őket, így fel tudjuk akasztani a labdát. Egy 35 cm-es szalaggal kössük át, majd dugjuk be a végeket a gumiszalagba. Rejtsük a fenyőágak mögé a gumit.

Ajtódíszek

Formáljon hurkot egy 30 cm-es hosszú szalagból, és rögzítse a toboz aljára pillanatragasztóval. Egy 30 cm-es másik szalagból hajlítson egy ívet és az előző szalag végeire rögzítse pillanatragasztóval.

Dióőrület

Egyből ünnepi hangulatot teremt a henger alakú vázába szórt diók, fenyőtobozok látványa. Helyezzen a vázába egy hosszú, 20-25 cm-es gyertyát a gyertyatartóval együtt, és szórjon köré diót és fenyőtobozokat.

Olvasson tovább! Ezért éri meg diót enni!

Forrás: Napidoktor