Ezeket látta már?

Jó hír a kebleknek - és azok kedvelőinek...

2010.09.13. Módosítva: 2015.11.04.

A világ első mellemelő melltartója...? Az egyik fehérneműgyártó azt állítja, hogy feltalálták a világ első mellemelő ruhadarabját.

A fehérneműcég elmondása szerint a melltartójuk a lógó kebleket hetyke csúcsokká formálja, ráadásul olyan kényelmes, hogy viselőjének szinte fel sem tűnik, hogy magára öltötte. Két éven át igyekeztek olyan kebelféket létrehozni, mely minden igényt kielégít. 100 000 font ráfordításával megszületett a 19 fontért (kb. 6 000 ft) kínált melltartó.

Jó hír a kebleknek - és azok kedvelőinek...

Az Ultimo cég le is akarja védetni a tervet. A titok a természetes és mesterséges anyagok illetve mikroszkopikus rostok keverékében rejlik, mely a melltartó kosárrészének alsó felében, összepréselt habszivacsban kap helyet egy rejtett heveder társaságában.A technológiailag igen fejlett szintet képviselő melltartó állítólag optimális formát és kontúrt kölcsönöz a nők ékességének. Könnyű szerkezete ellenére akár tíz évet is fiatalodhat viselőjének dekoltázsa.

A cég vezetője, Michelle Mone a következőket mondta: "A keblek formátlansága és a hetykeség hiánya azonnal árulkodik egy nő életkoráról. Ez a világ első mellemelő melltartója. Megelőzi a ruganyos, fiatal keblek megereszkedését, akinél pedig már bekövetkezett a "baj", segítségével újra visszanyerheti régi vonzerejét."

Forrás: Napidoktor