Ezeket látta már?

Év múlik - évet ér... (Egészségkalauz, 2010.)

Kedves Olvasóink! Pillanatokon belül itt az év vége, néhány mondatban szeretnénk összefoglalni mindazt, ami idén történt velünk, és amiben Önöknek is fontos részük, szerepük volt…

Céljaink

Év múlik - évet ér... (Egészségkalauz, 2010.)

Az Egészségkalauz "lobogóján" a nemes cél: az irány az egészség, mely mögött ott áll küldetésünk:

  • hiteles, és aktuális információk felhasználásával tájékoztatás egészségmegőrzésről, betegségekről, egészséges életmódról,
  • a gyógyszerek, gyógyhatású készítmények használatának könnyebbé, biztonságosabbá tétele, az ebben való eligazodás segítése,
  • a készítmények között a megfelelő szer kiválasztása, figyelemfelhívás: mikor szükséges szakemberhez fordulni.

a készítmények között a megfelelő szer kiválasztása, figyelemfelhívás: mikor szükséges szakemberhez fordulni.

Hangsúlyozzuk, mindig szükséges szakemberhez fordulni! Gyors, és egyszerűnek tűnő dolog egy weboldalt megnézni, elolvasni, hogy mit írnak egy-egy , , de azt mindig tudniuk kell – és nemcsak azért hogy "elhárítsuk" a felelősséget – hogy végső soron mindig orvoshoz kell fordulni, hiszen ő tud diagnosztizálni, ő írja elő a kezelést, dönt a megelőzésről, ő van azon képességek birtokában, amelyekkel javítani lehet az állapotot, gyógyítani lehet a betegségeinket.

Örömeink

Nagy örömünkre szolgált, és ezért ismét köszönetünk Önöknek, hogy idén három rangos díjat is kapott az oldal: a Felhasználóbarát Honlap minősítést, az eFestival Gála "Kiváló Magyar Tartalom", és egyben első helyezés díját, valamint az Év Honlapja pályázaton "Minőségi Díjat" nyertünk el. Mindebben nagy szerepe volt belső csapatmunkánknak, külső munkatársaink segítségének, de éppoly fontos volt az Önök "támogató szeretete" is, amellyel egész évben kísérték oldalunk működését!

Aktivitásaink

Az oldalon ezévben többezer egészséggel – betegséggel foglalkozó hír és cikk jelent meg, naponta komoly mennyiségű levél, üzenet érkezik az és az rovatainknak. Igyekszünk e leveleikre időben, gyorsan és pontosan válaszolni.

Beindult és komoly mértékben gyorsult a közösségi aktivitás, főként a facebook oldalon lassan másfélezernél tart ismerőseink száma, akik számos esetben megkeresnek, közvetlenül a közösségi oldalon is. Nekik szeretnénk javasolni, hogy (minden "like"-olást, hozzászólást köszönünk), amikor orvosi kérdések merülnek fel, , küldjék be kérdéseiket a szakértőknek, ott tudunk megbízható módon válaszolni mindenre!

Kéthetenként küldött is egyre nagyobb az érdeklődés, ezt regisztrált olvasóink számára tudjuk megküldeni. segítségével pedig megbecsülhető néhány fontos egészségügyi kockázat, probléma.

Év múlik - évet ér... (Egészségkalauz, 2010.)

Legnépszerűbb cikkeink

Érdekesség, hogy ez évben milyen cikkek keltették fel leginkább az Olvasók érdeklődését:

legtöbben az epebetegségek, témára kattintottak, valamint a kapcsolatos cikkekre.

Ugyancsak igen népszerűek voltak kapcsolatos anyagaink, az témaköre, minden, ami az egészséges testsúllyal függ össze és a diétákkal.

Természetesen igen sokan olvasták a foglalkozó cikkeinket, a nemi szervi- és témáját, a , és két, kissé lazább szálakkal kapcsolódó témakört is: a padlófűtés hasznáról, és a vulkáni hamu okozta károkról szóló cikkeinket.

Tovább...

Szeretnénk jövőre is ebben a szellemben folytatni munkánkat – az Önök megelégedésére, örömére. Nincs jobb annál, mint amikor mi akik a "fal mögött ülünk", olyan visszajelzéseket, olvasói leveleket kapunk, amelyből látszik, hogy munkánk tényleg hasznos volt, válaszaink segítettek valamiben, akár egy orvosi konzultáció előtt – vagy után, akár egy szakdolgozat elkészítéséhez, akár pedig csak megnyugtatni valakit egy egyszerűbb probléma esetén, vagy segíteni abban, hogy milyen orvoshoz, milyen "orvosi ágazathoz" kellene fordulni egy-egy betegség, probléma kapcsán.

Ezúton is kívánunk kedves Mindannyiuknak Boldog, és eredményekben, munkasikerekben gazdag Újévet, és minél több jó találkozást az Egészségkalauz hasábjain!

Tisztelettel és üdvözlettel az Egészségkalauz csapata nevében:

Héjjas Kinga főszerkesztő és Dr. Székely Gábor orvostudományi főszerkesztő

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához