Ezeket látta már?

Figyelem! Új étrend krónikus betegségekben!

2011.05.24. Módosítva: 2015.11.04.

Új étrend krónikus betegségek ellen: a Florida Egyetem és a Metagenics Rt. kutatói olyan alacsony glikémiás, mediterrán stílusú diétát fejlesztettek ki, amely jóval hatásosabb minden eddigi diétánál a szív- és érrendszeri betegségekkel szembeni harc terén. Kutatásuk eredményeit a Journal of Clinical Lipidology című folyóiratban jelentették meg.

"A krónikus betegségek emberek milliói számára keserítik meg a mindennapokat" – fejtette ki Robert H. Lerman, a Metagenics Rt. kutatási igazgatója. "Ez a tanulmány bemutatja, milyen hatásos egy új termék a metabolikus szindróma és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentése terén."

Figyelem! Új étrend krónikus betegségekben!

Az amerikai Betegségellenőrző és Megelőző Központ szerint nagyjából a felnőtt társadalom fele érintett valamilyen krónikus betegségben. A klinikai kísérleteket három amerikai egyetemen végezték, nyolcvankilenc, 20 és 75 év közötti nő részvételével, akiknél a metabolikus szindróma tünetei kimutathatóak voltak.

"A megelőzés sokkal hatásosabb, mint az utólagos kezelés" - számolt be róla Lerman. "Az orvosok az újonnan kifejlesztett termék révén képessé válnak arra, hogy a betegeiknél ne csupán a tüneteket kezeljék, hanem az okot is."

"Nagyon fontos, hogy az orvosok megismerkedjenek az új vizsgálati eredményekkel, és a jövőben a hozzájuk forduló betegeket a tényleges életmódváltásban segítsék, ne csupán tüneti kezeléseket végezzenek" – hangsúlyozta Mr. S. McIntosh is, a kutatócsoport egyik tagja.

Mi ez a termék?

Közvetlen reklám helyett, amit tartalmaz:

főként metabolikus szindrómában és szív- érrendszeri betegségben szenvedőek számára formulázott hasznos étrendkiegészítő:

acacia kivonat, redukált izo-alfasavak (RIAA), növényi szterinek, szívbarát szójafehérje, izoflavonok.

forrás: metagenics.com

Mostantól tehát az orvosoknak lehetőségük lesz a gyógyszerek mellett a megfelelő diétát is felírni betegük számára, ezáltal minden eddiginél hatásosabb kezelést nyújthatnak.

Forrás: Medipress