Ezeket látta már?

2021-ben megtudjuk, hogy #miteszikazorszag!

Mit eszik az ország? A nagy gasztrofelmérés

Mit eszik az ország, ras, étel

Tényleg a rántott hús a magyarok kedvenc étele? Mi kerül az asztalra Baranyában és mi Nógrádban? Mit esznek a fiatalok? Szavazzon ön is!

Mit eszik az ország? A nagy gasztrofelmérés kampányunkban a magyarok kedvenc ételeit keressük. Szavazzon ön is, töltse ki a kérdőívet!

Az első szavazáson azt a magyaros ételt keressük, amit a legtöbben kedvelnek. Töltött káposzta, parikás krumpli, marhapörkölt nokedlivel? Önnek melyik a kedvence?

A szavazás menete:

A www.miteszikazorszag.hu oldalon lehetőségünk van egy 100-as listából kiválasztani azt a max. 10 ételt, ami a legnagyobb kedvencünk. Aki szeretne személyes favoritjára szavazni, az beírhatja egy extra étel nevét külön válaszként.

Eddig tart a kérdőív első része, itt csupán a kitöltő nemére, életkorára és arra a megyére vagyunk kíváncsiak, ahol él.

Aki szeretne nyerni, annak meg kell adni még néhány személyes adatot (családi állapot, település jellege, milyen gyakran főz, milyen gyakran rendel, egészségesen táplálkozik-e), és természetesen az e-mail címét. Aki ezt megteszi, automatikusan egy CEWE termékre beváltható 20%-os kedvezmény biztosító kupont kap, emellett 30 CEWE fotókönyv receptgyűjteményt is kisorsolunk.

Van egy jó receptje? Küldje be!

A kérdőívtől függetlenül egy extra játékot is hirdetünk: aki beküldi kedvenc receptjének leírását, az közös főzést nyerhet Bede Róberttel, a TV Paprika séfjével.

A szavazás 2021. március 2.-május 11-ig tart. Ezután kiértékeljük a válaszokat és megosztjuk az eredményeket!

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az egészséges táplálkozás.

A www.miteszikazroszag.hu oldalon ezzel kapcsolatban cikkeket osztunk meg, és kapcsolódik hozzánk a www.egeszsegkalauz.hu oldal, ahol még több olvasnivalót találnak ebben a témában.

A www.blikk.hu/mit-eszik-az-orszag aloldalon a szavazásban szereplő recepteket és hasznos tanácsokat találnak a látogatók.

Mit eszik az ország? A nagy gasztrofelmérés kampányról nyomtatott felületeinkről is tájékozódhat a Blikk, Blikk Nők, Blikk Nők Konyha, Kiskegyed, Kiskegyed Konyhája lapszámaiban és a RAS Magyarország social média felületein.

Forrás: EgészségKalauz