Ezeket látta már?

Ha szép a bajsza, most nyerhet is vele! A MentsManust a férfiegészségért kampányol

bajusz, ments manust, prosztata, rák

Idén a MentsManust Mozgalom egy online bajuszszépségversennyel és nyereményjátékkal szeretne még több férfinak kedvet csinálni a bajusznövesztéshez. Hiszen a több bajusz több egészségtudatos férfit jelent!

A világszerte népszerű Movember mozgalom hatására Magyarországon is egyre több férfi növeszti meg az ősz utolsó hónapjában a bajszát – ezzel felhívva a figyelmet a férfiak egészségének védelmére.

A vállalkozó kedvű bajszos „manusok” november 13. és 30. között nevezhetnek a megmérettetésen. Ehhez mindössze egy arcuk ékességéről készült fotót kell elküldeniük üzenetben a MentsManust Facebook oldalára. A legtöbb like-ot gyűjtő bajusz büszke tulajdonosa egy 50 000 Ft értékű bajuszápoló szettel gondoskodhat a jövőben arcszőrzete szépségéről. A legszebb bajuszok közül mindenki egy like-al szavazhat, köztük 3 db Barber shop kezelést sorsolnak ki a szervezők december 5-én.

A kezdeményezés egyik fő célja felhívni a férfiak figyelmét prosztatájuk egészségének védelmére. Az egyik leggyakoribb panasz a vizelési nehézség, pedig könnyen és gyorsan lehet tenni ellene. Az érintett férfiak egy diszkrét, online IPSS-teszttel 2 perc alatt utánajárhatnak, rendben van-e a prosztatájuk, és szükséges-e orvoshoz fordulniuk.

A MentsManust Mozgalom – az ország legnagyobb férfiegészséggel foglalkozó szervezete – az ismeretterjesztés mellett ingyenes szűrővizsgálatokat is szervez országszerte, ahová szeretettel várják az egészségük megőrzésére törekvő férfiakat.

A kezdeményezést a Lepattanó című film alkotói, szereplői, köztük Scherer Péter és a Dallasból ismert Patrick Duffy is támogatják. A férfiegészség fontosságára bajusz növesztéssel hívják fel a figyelmet.

További információk:

A bajuszszépségversenyről: www.bajusz.mentsmanust.hu

A MentsManust Mozgalomról: www.mentsmanust.hu

A prosztata egészségének védelméről: www.szeretlekapa.hu

Ez is érdekelheti:

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Prosztatarák: ezek az első tünetei

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

prosztatarák

Forrás: ments manust
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához