Ezeket látta már?

Megműtötték: kórházba került Gulyás Gergely

Gulyás Gergely , kórház, miniszterelnökség

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték.

Vasárnap kora este a Miniszterelnökség bejelentette, hogy Gulyás Gergelyt, a Miniszterelnökséget vezető minisztert sikeres műtéten átesett. A hivatalos közlemény szerint a beavatkozásra az érintett miniszter egészségügyi állapotának javítása érdekében került sor.

A részleteket illetően a Miniszterelnökség további információkat nem közölt, és a tájékoztatás alapján nem derült ki, hogy Gulyás Gergely műtéte milyen típusú volt, vagy milyen időtartamú kórházi ápolásra számíthat.

Az esemény kapcsán az ország figyelmét az egészségügyi állapotának gyors és teljes helyreállítására és a miniszter munkavégzésére irányuló várakozások kísérik. Az elkövetkező időszakban további részletek várhatók az érintett politikus állapotával kapcsolatban.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter sikeres műtéten esett át - közölte a Miniszterelnökség. A műtétet követő rehabilitációs időszakban a parlamentben és a kormányüléseken Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese veszi át a miniszter helyettesítését - áll a szűkszavú közleményben.

A kormányzati intézkedés célja, hogy biztosítsák a szükséges folyamatosságot és hatékony működést a Miniszterelnökség vezetése alatt a miniszter rehabilitációs periódusában. A részletekről és az időbeli keretről a Miniszterelnökség további tájékoztatást ígér az elkövetkező napokban.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Leáll az ellátás ezekben a kórházakban - itt a lista, hogy hol

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

egészségügy

Forrás: MTI
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához