Ezeket látta már?

Kiderült a probléma: megkapta a várva várt diagnózist Király Linda

Király Linda, súlygyarapodás, IR, pajzsmirigy, ciszta

Hosszú évek és temérdek kivizsgálás után kiderült, hogy mi okozza a folytonos súlygyarapodását.

Király Linda agyalapi mirigyében ciszta növekszik, ami a súlygyarapodását okozza. A kezelések hatására eredetileg lefogyott 33 kilót, de sajnos a fogyás nem volt tartós. Linda most azt mondja, hogy talán a műtét lenne az, ami véglegesen megoldaná a súlyos tüneteket, melyek közé tartozik az alvászavar, hízás, hajhullás, és hőhullám.

"Amikor kiderült az állapotom, akkor nagyon egyedül éreztem magam, mert nem tudtam, merre forduljak, kivel tudom megbeszélni, amin éppen keresztül megyek"– magyarázta az énekesnő a Duna Ridikül című műsorában.

"Ezért is döntöttem el, hogy nyíltan fogom ezt vállalni és beszélek róla. Pajzsmirigy-alulműködéssel indult az egész, de kiderült, az csak az egyik tünete volt egy nagyobb problémának. Inzulinrezisztencia, alvászavarok, lelki össze-visszaság, szóval volt minden! Míg végül kiderült, hogy az agyalapi mirigyemben van egy adenoma, jóindulatú ciszta, ami felborította a hormonrendszeremet is!"

Az énekesnőnek az orvosok felvázolták, hogy ha megoperálnák, javulna az állapota, de ő eleinte ezt ellenezte

"Szóba került a műtét is, de még szeretnék minden más módszerrel próbálkozni. Nagyon odafigyelek az alvásra, étkezésre, gyógyszerszedésre, a nyugodtabb életre, és igyekszem kezelni a lelki odalát is."

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Inzulinrezisztencia: miért veszélyes az öndiagnosztizálás? Az orvos elmondja

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

labor

Forrás: Duna Ridikül
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához