Ezeket látta már?

Orvosmeteorológia kedden: érkezik a tavasz, több lesz a panasz

vérnyomás, magas vérnyomás, vérnyomáscsökkentés, stroke, szívinfarktus, terápia

A Meteo Klinika részletes tájékoztatása szerint a tavasz közeledésével a tünetek is megváltoznak kissé!

A kedd éjfélkor beköszöntő tavasz nagyon komoly változásokat hoz a frontérzékenyek életében. Az évszakváltások mindig kritikusak a szervezetünk számára, különösen igaz ez a tél-tavasz átmenetre!

Mit hoz a tavasz? Frontérzékenyek készüljenek! Nézze meg saját érdekében a meteogyógyász® mai videóját!

Kedden markáns front nem érkezik térségünkbe, azonban a tőlünk délre örvénylő ciklon okozhat panaszokat, kettősfront jellegű hatás érvényesül. A közérzet pedig általánosan alacsony lehet, szenvedhetnek a fejfájósok és a vérnyomáspanaszosok is, nagyon kellemetlen a helyzet!

A következő napokban tartós fejfájásra számíthat akár meleg-, akár hidegfrontérzékeny, mindez pedig általános közérzetére is negatívan hathat. A keringési panaszok szintén felléphetnek, akár ismétlődő, vagy visszatérő jelleggel is. Ez azt jelenti, hogy csak rövid időszakokra javulhat kissé a közérzete, alapvetően tartós terhelés éri a szervezetét. A vérnyomás-ingadozás a kevésbé felhős tájakon lehet erősebb, az egyéb keringési panaszok pedig délnyugaton válhatnak markánsabbá.

Gyakoriak az alvásproblémák, sokan küzdenek álmatlansággal és kimerültséggel

A mostani helyzet az ő állapotukon tovább ronthat - ha ön is érintett, lefekvés előtt próbáljon nyugodt körülményeket teremteni az alváshoz.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Forrás: EgészégKalauz / Meteo Klinika
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához