Ezeket látta már?

Így szülhette meg saját unokáját ez a magyar nő!

saját unokáját szülte meg

Ilona első és mostani szülése között 43 év telt el, ami világrekordnak számít, de nem csak ezért érdekes története.

Epres Ilona szeptember 30-án adott életet unokájának, Danikának - írta meg a blikk.hu.

A boldog (nagy)szülő, Ilona Budapestről repült ki az angol fővárosba, hogy örömet szerezzen a Londonban élő vejének, Zoltánnak és a 40 éves Bernadett lányának, aki már majdnem feladta.

A nő lánya, Bernadett már betöltötte a 40-et, s párjával, Zoltánnal többször is próbálkoztak lombikprogrammal teherbeesni. A legtöbb beültetés sikertelennek bizonyult - egy gyermekük megszületett, de őt elveszítették.

„Ez annyira megviselte szegényt lelkileg, hogy letargiába esett, sőt, már megkérdőjelezte az élete értelmét is. Nagyon aggódtam érte, édesanyaként rossz volt nézni a vergődését” - idézték fel a történteket.

A Budapesten élő asszonynak saját orvosa vetette fel, hogy megpróbálhatná ő kihordani a babát, hiszen jó egészségi állapota ezt lehetővé tenné. Magyarországon nem engedélyezték számára a beültetést, mivel túlkoros, az Egyesült Királyságban viszont nem volt akadálya a lombikprogramnak.

Ilona így tehát kihordta a lánya petesejtjéből és a veje hímivarsejtjéből fogant magzatot. A terhesség problémamentesen zajlott, akárcsak a szülés. A nő korábban négy gyermeket hozott világra, Danika az ötödik várandóssága volt.

További részleteket ide kattintva olvashat.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Nagy bajban volt az az idős asszony! A Gondosóra jelét követve mentették meg

Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



Forrás: blikk.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához