Ezeket látta már?

Súlyos állapotba került Céline Dion!

stiff-person-szindróma, celine dion, gyógyíthatatlan betegség

A vártnál is súlyosabb a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Céline Dion állapota.

Sokkoló hír rázta meg rajongókat, amikor kiderült, hogy a világhírű kanadai énekesnő, Céline Dion, gyógyíthatatlan stiff-person-szindrómával küzd. A 55 éves előadóművész tavaly év végén kénytelen volt lemondani az összes koncertjét, és nyíltan beszélt betegségéről. A hír azóta folyamatosan foglalkoztatja a közvéleményt, különféle reakciókat keltve a rajongók körében.

Elfogyott a remény?

Céline Dion néhány hónapja ismét a nyilvánosság elé lépett, ami egyesekben reménykedést keltett, hogy az énekesnő állapota talán javul. Azonban a friss információk szerint a helyzet egyáltalán nem ilyen rózsás. Dion testvére, Claudette, nyáron már elmondta, hogy nincs olyan gyógyszer, ami hatásosan kezelhetné a stiff-person-szindrómát. Ennek ellenére hangsúlyozta, hogy a remény fontos és azt kívánja az embereknek, hogy ne adják fel.

Most azonban úgy tűnik, hogy a reménykedés időszaka lassan a végéhez érkezik. Claudette friss tájékoztatása szerint Céline Dion állapota nem mutat javulást, és továbbra sem találtak hatékony kezelést a gyógyíthatatlan betegség ellen. Az énekesnő, aki a világ színpadain hatalmas sikereket ért el, mostanra a reménytelenség árnyékában küzd a betegségével.

Céline húga, Claudette egy kanadai lapnak nemrég azt nyilatkozta, testvére már az izmait sem tudja kontrollálni - adta hírül a PageSix.

A rajongókat ez a hír kettős érzéssel tölti el, hiszen egyrészről érthetetlen a csillapíthatatlan aggodalom, másrészről pedig az enyhet adó remény egyre halványabbá válik. Céline Dion példája ismételten rávilágít a gyógyíthatatlan betegségek által okozott kihívásokra és az élet védelmezésének szükségességére, még a legnehezebb időszakokban is.

Dion betegsége rendkívül ritka rendellenességnek számít, a szakemberek sajnos nem is végeznek túl sok kutatást a stiff-person-szindrómával kapcsolatosan.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Ez a neurológiai betegség támadta meg Celine Diont

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

celine dion

Forrás: pagesix
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához