Ezeket látta már?

A várandóssága alatt esett újra teherbe egy nő - egy gyerek helyett hármat szült

terhesség, várandósság, szülés, gyerek

A nő azt hitte, hogy a várandósság ideje alatt nem eshet újra teherbe, de tévedett. 1 hét alatt kétszer termékenyült meg - ikrekkel.

A HVG vette észre a New York Post írását, ami egy Dee Michelle nevű nő különös esetéről számolt be. Az amerikai nő annak ellenére, hogy már várandós volt, újra teherbe esett. Ezt a jelenséget szuperfetációnak nevezik.

Mivel Michelle babát várt, úgy gondolta, nem kell védekezniük a párjával a terhesség alatt, de nem sokkal később nagyon meglepődtek mind a ketten. 1 héttel az együttlét után nagy fájdalmai voltak a nőnek, így felkereste a nőgyógyászát. Felkészült a legrosszabbra, miszerint elvetélt, de ehelyett az orvos egészen más hírt közölt vele: az első baba mellé egy ikerpár is becsatlakozott. A nő első reakciója a sírás volt, amikor kiderült, 3 kislányt kell majd világra hoznia.

A vizsgálatok szerint a gyerekek között csak 1 hét eltérés lehet, a világrajövetelük között pedig csak 1-1 perc telt el. A pár nem állt meg 3 gyereknél, és bevállaltak még egy terhességet is, amiből egy fiúk született.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Egy apának lehet szülés utáni depressziója? Az orvos válaszol

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

terhesség

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához