Ezeket látta már?

Agyvérzés oltás után? Vakcinainfó - Az orvos válaszol

agyvérzés, trombózis, vérrög, vakcina, oltás, covid, vakcinainfó, az orvos válaszol

Kedves Orvosok! Tényleg sokan halnak meg oltás után? Kaphatok agyvérzést? Milyen oltást vegyek fel a 2 Pfizer mellé, hogy biztosan ne legyen baj?

Először is szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem vagyok oltás ellenes, sőt! A 2. Pfizer oltást már felvettem áprilisban és májusban, ahogy lehetett feliratkozni, már meg is tettem, mindenféle alapbetegség nélkül 30 évesen így kerültem sorra. Most viszont nagyon elbizonytalanodtam és csak egy kis segítséget és megerősítést szeretnék kérni.

Az ismeretségi körömben történt egy haláleset, harmadik oltást követően a fiatalember másnap nem ébredt fel agyvérzés miatt. Emellett olyan munkahelyen dolgozom, ahol a beosztásomból kifolyólag látom a településünkön elhunytak adatait és a halálozás okát. És elszomorító és félelmetes, hogy mennyi fiatal nő és férfi halt meg az utóbbi időben agyvérzésben, tüdőembóliában, van aki covid mellett, van akinél post-covid állapotot tüntetnek fel, és van akinél semmi utalás a covidra.

Ez most teljesen lesokkolt és nem tudom mi tévő legyek. Milyen oltást vegyek fel a 2 Pfizer mellé, hogy biztos ne legyen baj? A jövő hétre tolódott a 3.oltas esedékessége nálam, mert beteg voltam és meg kellett várni a teljes felgyógyulást. Ha ez a betegség nincs akkor már rég túl estem volna rajta. Ráadásul ezzel kapcsolatban egyszer már írtam önöknek, hogy a januári covid fertőzés után nagyon sokáig megmaradtak a kellemetlen tüneteim, amik az utóbbi időben újra visszatértek (elviselhetetlen fejfájás, szapora szívverés, mellkasi fájdalom). Ezek most újra megmagyarázhatatlan módon keserítik a mindennapjaimat, hiszen tudtommal nem voltam újra covidos.

Nem akarom nem beoltatni magam és úgy végezni, mint azok akiknek az anyagait nap mint nap látom a munkába, de úgy sem mint az ismerős, aki az oltás után ilyen hirtelen hagyta itt a családját. Lehet összefüggés? Vagy csak a stressz miatt félek? Veszélyeztetettségem maximum amiatt lehet, hogy édesapám is korán hunyt el agyvérzésben, de nálam sosem vizsgáltak semmit ilyen irányban. A tüneteim, amik most visszajöttek viszont nagyon aggasztók, nem lehetnek az oltás mellékhatásai már ennyi idő után, ugye?

Nagyon köszönöm előre is a segítséget! És minden jó tanácsot, amit a csoportba írnak és kedves szót, amivel nyugtatják az olyanokat, mint én akik elbizonytalanodnak!

Harmadik oltás: Pfizer, Szputnyik, Sinopharm, Astra - mit lehet kombinálni? Olvasson tovább!

Kedves Kérdező!

Megértem, hogy a jelen helyzet nagyon aggasztó. Biztos vagyok benne, hogy ez a pandémia mindenkit megvisel lelkileg és kinél erősebb, kinél gyengébb szorongás, pánik, depresszió jelentkezik. Laikusként is bizonyosan nagyon aggasztók a mindennapos hírek.

Az agyvérzés sajnos egy ismert betegség, mely fiatalokat ritkán veszélyeztet, de azért COVID oltás előtt is előfordult és utána is elő fog. Sokszor megjósolhatatlan, hogy kinél alakul majd ki. Az viszont biztos, hogy ahogy nő az átoltottság, úgy egyre többen fognak COVID-ellleni oltást követően meghalni - ugyanis, ha mindenkit beoltunk, akkor értelemszerűen mindenki az "oltás után", azaz sorrendileg azt követően fog meghalni, de nem az oltasTÓL. Akár pár nappal utána, akár pár hónappal utána, önmagában egyik se jelenti azt, hogy összefüggés van a haláleset és az oltás között. Nagyszámú pácienst követnek a vizsgálatok során oltás után és vetik össze a különböző betegségek előfordulását az átlag populációban való előfordulással. Így derülhet fény a mellékhatásokra. Az agyvérzés kockázata nem fokozott az oltást követően. Véletlen egybeesés történt.

Azt tudjuk, hogy COVID mellett a trombózis, embólia kockázata fokozott, így a statisztikában is láthatja ezt.

Pfizer vagy Moderna oltást javaslok.

Jelen tünetei biztosan nem a tavaszi oltás következményei, inkább pszichés okot gondolok a hátterében, de vegye fel háziorvosával a kapcsolatot és zárják ki az esetleges szervi okokat!

Nyugodjon meg és vegye fel az oltást, azzal tud a legtöbbet tenni a saját egészségéért!

Ez is érdekelheti:

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához