A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés
Szponzorált tartalom

Ezekre a vitaminokra van szüksége a férfiaknak

#vitamin #hormon #szex #szexuális élet
2018.12.13.
Hirdetés

A stressz, a fokozott szellemi és fizikai terhelés miatt 30 felett csökken a férfi szervezet ellenállóképessége, teljesítőképessége. A kiemerültség leküzdésére, az immunrendszer erősítésére és a szexuális élet támogatására érdemes természetes növényi hatóanyagokkal helyreállítani a kibillent egyensúlyt.

Hirdetés

Vitaminok a férfiegészségért

Az antioxidáns vitaminok (A-, C-, E-vitamin) a szelén és réz nyomelemekkel segítik az immunrendszer erőteljes működését, amely a téli megbetegedések idején különösen fontos.

A B-vitaminok, (B1-, B2-, B6-, B12-vitamin) részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hiányukban csökken a fizikai-szellemi teljesítőképesség. Az L-arginin pedig az izomépítésben nyújt segítséget.

Kiegyensúlyozott szexuális élet

Az örömteli szexuális együttlét ugyanúgy hozzátartozik a kiegyensúlyozott mindennapokhoz, mint a lélegzetvétel, a finom ételek és a pihentető alvás.

Vannak élethelyzetek, amikor a szexuális teljesítmény csökken, de nem kell feltétlenül így lennie.

A ginseng és a ginkgo biloba növeli a vitalitást, javítja a közérzetet, együtt támogatják a periferiális véráramlást és a mentális aktivitást. Külön érdemes kiemelni a koreai ginzenget, amelyet hagyományos erősítőszerként ajánlanak az állóképesség és az energia növelésére, valamint a szervezet pihentetésére fizikai-szellemi kimerülés esetén.

Férfihormon és a reproduktív funkciók

A B6- és a B12-vitaminok bevitele a tesztoszteronszint fenntartását segíti. A folsav és a szelén fontos szerepet tölt be a reproduktív szervek, az immunrendszer működésében és a spermiumok képződésében. A cink hozzájárul a megfelelő termékenységhez és szaporodáshoz, szükséges az egészséges sejtosztódáshoz.

A Maximus-férfierő rendszeres naponkénti alkalmazása minden férfi számára javasolt. Hatóanyag-kombinációja kiemelten hasznos fokozott fizikai és szellemi megterhelések idején, mentális-fizikai-szexuális egészség támogatására (tesztoszteron-szint, spermium-termelődés), idősödő korban. Ajánlott sportolóknak az izomtevékenység támogatására.

További információ: www.maximus.hu

Forrás: egeszsegkalauz.hu
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.