Ezeket látta már?

Friss koronavírus hírek ma

Covidos lett Hillary Clinton

hillary clinton

Hillary Clinton elkapta a koronavírust, tesztje pozitív lett - ezt maga a volt amerikai elnökjelölt, egykori külügyminiszter közölte kedden Twitter üzenetben.

A 74 éves demokrata párti politikusnak jelenleg enyhe, megfázásszerű tünetei vannak és "jól érzi magát". Üzenetében Hillary Clinton közölte, hogy "hálásabb, mint valaha azért a védelemért, amit a vakcinák a betegség súlyos lefolyásával szemben nyújtani tudnak." Arra sürgetett egyúttal mindenkit, hogy vegye fel az oltást vagy az emlékeztető oltást.

Férje, a 75 esztendős Bill Clinton volt amerikai elnök koronatesztje negatív lett, és jól érzi magát. A koronavírus teszteket az elkövetkező napokban is folytatják és karanténba vonulnak mindaddig, amíg a helyzet nem tisztázódik.

A prominens demokrata párti politikus Clinton 2009 és 2013 között külügyminiszter volt Barack Obama korábbi elnök adminisztrációjában, majd a 2016-os választáson a republikánus Donald Trump ellen indult. Miután elvesztette a választást, a politikából gyakorlatilag visszavonult.

Olvasson tovább! Koronavírus: kisgyerekeknél kruppot okozhat az omikron

Forrás: MTI
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához