50 milliós támogatást nyújt az Erste az egészségügynek

kórház

Nem kevesebb, mint 50 millió forinttal támogatja az egészségügyi intézményeket és a szociális szervezeteket a koronavírus elleni harcban az Erste Bank.

Az Erste Csoport eddig is igyekezett támogatást adni ott, ahol szükség van rá. Több, mint két éve fut a Social Banking program, melynek keretein belül több ezer magánszemélyt, kisvállalkozást, valamit 600 társadalmi szervezetet segítettek üzleti tanácsadással és finanszírozással.

A program célja a jólét növelése, most a járvány miatt viszont a jólét fogalma is új értemet nyert, ezért döntött a vállalat úgy, hogy most új irányt ad a programnak. Az erre a célra elkülönített 50 millió forintból olyan termékeket és szolgáltatásokat vásárolnak, amelyeket a kórházak igényelnek, hogy így segítsék azokat az embereket, akik azért dolgoznak nap, mint nap, hogy a legelesettebbek most is segítséghez jussanak. Az anyagi támogatáson felül a nagyvállalat kapcsolatrendszerével és a beszerzések lebonyolításával is igyekszik segítséget nyújtani az intézményeknek a koronavírus elleni harcban.

Beszélne telefonon egy orvossal? Kattintson IDE!

Forrás: EgészségKalauz