Ezeket látta már?

Vámpírokkal - egyenest a fogorvoshoz?

Vámpírok csalják fogorvoshoz a férfiakat? Az angliai NHS szokatlan reklámfilmmel próbálja rávenni a fiatalokat, hogy rendszeresen ellenőriztessék fogaikat.

A jelenetben egy vámpír próbál elcsábítani egy fiatal lányt, aki már éppen beadná a derekát, amikor hirtelen visszaretten partnere rossz leheletétől és kérdőre vonja őt, vajon mikor járt utoljára fogorvosnál.

Vámpírokkal - egyenest a fogorvoshoz?

A klipet northamptonshire-i és hampshire-i fogorvosok ösztönzésére készítették, miután elkészült egy kimutatás arról, hogy a 16 és 35 év közötti férfiak vonakodnak fogorvoshoz menni.

A reklám ötletét a Twilight-sorozat sikere adta, valamint az a tény, hogy a férfiakat leginkább a friss lehelet, a vonzó mosoly és a fogaik elvesztésétől való félelem motiválja arra, hogy ellátogassanak a fogorvosi rendelőbe. Emellett felmérésekből az is kiderült, hogy a férfiakat legkönnyebben az édesanyjuk vagy a barátnőjük tudja rávenni a fogorvosi vizsgálatra.

Simon Bryant, a portsmouth-i NHS vezetője így nyilatkozott: "A férfiak hagyományosan ritkábban járnak fogorvoshoz, mivel ők kevésbé törődnek a hosszú távú következményekkel. Ha azonban ezt az egész kérdést a párkapcsolattal hozzuk összefüggésbe, az remélhetőleg változtatni fog a hozzáállásukon. Ebben bízva készítettük el új reklámunkat."

Forrás: Medipress
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához