Ezeket látta már?

4000 nyugdíjast lát el ajándék olvasnivalóval a Ringier Axel Springer Magyarország

ras

Összesen 52 ezer nyomtatott kiadványt ajánl fel fővárosi és vidéki idősotthonoknak a Ringier Axel Springer Magyarország médiavállalat, hasznos és szórakoztató időtöltést biztosítva ezzel közel négyezer nyugdíjasnak.

A jellemzően egészség és gasztro tematikájú havilapokból és ismeretterjesztő magazinokból, könnyed kikapcsolódást ígérő regényekből álló adománycsomagot a fővárosi önkormányzat tizenegy intézményébe juttatják el, hogy könnyítsenek az időseket különösen fenyegető járványidőszak tehertételén

ras A RAS mintegy 52000 nyomtatott példányt ajánlott fel Forrás: EgészségKalauz

Ismeretterjesztő és szórakoztató magazinok, tematikus kiadványok 2020-ból, könnyedebb hangvételű regények – egyebek mellett ezekből áll az az 52 ezer nyomtatott példányt tartalmazó csomag, amellyel hét fővárosi, valamint a gödöllői, a gyulai, a szombathelyi, polgárdi, vámosmikolai idősotthonok lakóinak kínál tartalmas kikapcsolódást a Ringier Axel Springer Magyarország.

ras Regények és újságok az idősotthonok lakóinak Forrás: EgészségKalauz

„Kiadóvállalatként azzal tudunk segíteni az idős olvasóközönségnek, amiben mi erősek vagyunk: közérthető, hiteles, adott esetben szórakoztató tartalmakkal, amelyek kellemes időtöltést kínálva segítenek átvészelni a kényszerű elszigeteltséget. 2020 tavaszán digitális formában, ingyenesen tettük közzé nyomtatott magazinjaink egy részét, most kézzelfogható módon tesszük ugyanezt, és házhoz is visszük az olvasnivalót: többek között Kiskegyed különszámokat, GEO magazinokat, Nora Roberts-regényeket” – fogalmazott Kovács Tibor, a Ringier Axel Springer Magyarország ügyvezető igazgatója. A szakember hozzátette: az elmúlt közel egyéves otthonmaradós időszak a digitális médiafogyasztás térnyerése mellett a nyomtatott sajtótermékek létjogosultságát is alátámasztotta. 2020 utolsó negyedévében például többen fizettek elő kedvenc sajtótermékeikre a kiadónál, mint a korábbi egy-két év azonos időszakában.

ras A kiadványok segíthetnek enyhíteni enyhíteni az elszigeteltség érzését Forrás: EgészségKalauz

„Az idős, egyedülálló embereket fokozottan veszélyezteti a pandémia okozta elszigeteltség. Ezek a kiadványok nem csupán kellemes időtöltést kínálhatnak nekik ebben az időszakban, hanem a bezártsággal járó nehézségeken is enyhíthetnek valamelyest” – mondta Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes, aki a Ringier Axel Springer Magyarország ügyvezető igazgatójával közösen adta át az egyik kiadványcsomagot a Kamaraerdei Úti Idősek Otthona képviselőinek. Kovács Tibor annak lehetőségét sem zárta ki, hogy a jövőben rendszeressé tegyék az adományt, esetleg kibővítsék az abban részesülő intézmények körét.

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoportról

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport hazánk egyik vezető médiavállalata. Portfóliójába olyan erős márkák tartoznak, mint a piacvezető Blikk, a Blikk.hu, a népszerű Kiskegyed, a jól ismert GLAMOUR, valamint a Profession.hu. A kiadványok köre 2017-ben kiegészült a millennials célcsoporthoz szóló Noizz.hu online trendmagazinnal. A budapesti székhelyű Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport Közép-Kelet-Európa vezető integrált multimédia vállalata, a svájci-német tulajdonú Ringier Axel Springer Media AG leányvállalata.

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához