Ezeket látta már?

Hogy mik vannak... Nemzeti Főnökölelgető Nap...

A héten volt a brit Nemzeti Főnökölelgető Nap. Néhány remekül időzített kutatásból kiderül, hogy bizony jó néhány irodai ölelés fordulhat erotikába az ünnep jóvoltából...

A BeNaughty internetes randivonal szerint egy ilyen hétköznapi, ártatlan munkahelyi gesztus gyakran fajul egész mássá. Több mint 2 000 férfit és nőt kérdeztek ki arról, hogy adódott-e romantikus kalandjuk abból, hogy megölelték a főnöküket.

Hogy mik vannak... Nemzeti Főnökölelgető Nap...

A férfiak 19 százaléka ismerte el, hogy női főnökükkel keveredtek szexuális viszonyba egy ölelést követően. A nők 18 százaléka vallotta be, hogy a férfi főnök alatt kötöttek ki hasonló eset után. Arra a kérdésre, hogy szerintük a főnök ölelgetése vezethet-e munkahelyi afférhoz, a nők 44 százaléka, a férfiak 26 százaléka válaszolt igennel.

"A Nemzeti Főnökölelgetős Nap látszólag jó ötlet, hogy a főnök és beosztottjai jobban összeismerkedjenek." – jegyezte meg a BeNaughty munkatársa, Sean Wood. "Valójában azonban egy puskaporos hordó. Azt mondom, csak az ölelgesse a főnökét, aki le is akar vele feküdni."

Házinyulak...

Kedves Olvasók... elnézést már a lazább hangért, nyilván ismerik a házinyulas viccet, miszerint házinyúlra nem lövünk - csak ha támad...

hát kicsit ez volt az érzésem e cikk olvastán... mentségünkre szolgáljon, hogy nem "mi találtuk ki", csak közreadtuk.

Mindenesetre már sokat cikkeztek másutt a munkahelyi szexről, hát azért nem tanácsos ezt tenni, mert másnap, harmadnap is be kell mennünk, és mindenki szeretne normális párkapcsolatokat építeni... ez pedig nem kimondottan munkahelyi ügy (nem kizárt, de általában barátaink, szerelmeink nem a munkatársak közül kerülnek ki...)

(a szerk.)

A felmérésben résztvevők 23 százaléka jelezte, hogy megölelte a főnökét, 70 százalékuk pedig meg is bánta.

Forrás: Medipress
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához