Ezeket látta már?

Szponzorált tartalom

Végérvényesen szabadulna a makacs zsírpárnáktól? Ez a megoldás! (X)

zsírárna, zsíleszívás, zsír. háj, gyors megoldás

Van az úgy, hogy hiába a sikeres fogyókúra, a rendszeres sport és az életmódváltás, bizonyos helyeken a zsírpárnák – bár kisebbek lesznek – nem tűnnek el, jelentősen rontva az összképet és az ember önbizalmát. Ahhoz, hogy valóban véglegesen megszabaduljunk tőlük, a zsírleszívás az igazi megoldás.

Irigylésre méltóak azok a nők, akik mindenhonnan egyformán tudnak fogyni és mire leadják a plusz kilókat, tökéletes testtel rendelkeznek. Ez azonban nem túl gyakori, a hölgyek többségére inkább az a jellemző, hogy a legszigorúbb fogyókúra mellett is marad rajtuk itt-ott egy kis zsírfelesleg. Ezek a zsírpárnák általában a combok külső, illetve belső oldalán, valamint a hason vagy a törzsön – ez a klasszikus úszógumi - maradnak meg, csökkentve a sikerélményt, amit a fogyás okoz. Ilyenkor két dolog szokott történni. Vagy elkeseredik az ember lánya és visszahízza a leadott kilókat, vagy megkeresi a legtökéletesebb módszert, ami végleg eltűnteti az éktelenkedő zsírdepókat. Ez pedig – minden újfajta elmélet ellenére – még mindig a zsírleszívás. A témáról Dr. Gacs Jánossal, a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet plasztikai sebész szakorvosával beszélgettünk.

Dr. Gacs János, a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet plasztikai sebésze Dr. Gacs János, a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet plasztikai sebésze Forrás: Egészségkalauz

Alakszobrászat, nem fogyókúra!

Sokakban él az a képzet, hogy zsírleszívás minden súlyproblémájukat megoldja, kiváltva a diétázást, illetve az életmódváltást. A zsírleszívás abban tud segíteni, hogy ha elértük a célunkat a súlyunkat illetően, az utolsó – de makacs – zsírpárnáktól is megszabadulhassunk, és így szép legyen a sziluettünk. A zsírleszívás ugyanis csak lokálisan végezhető el, tudtuk meg a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet szakorvosától. – A zsírleszívást azokon a területeken alkalmazzuk, ahol a fogyás ellenére is megmaradtak a zsírlerakódások. Ilyen a has, a combok külső-, illetve belső oldala, a törzs, de nem ritka a háton vagy a felkarokon végzett zsírleszívás sem. Sőt, van, aki a térdén lévő zsírpárnától kíván megszabadulni, ennek kialakulása is a korral jár általában. Mi PAL géppel végezzük ezt a beavatkozást, amelynek során a vibrációs vezérlés hatékony és biztonságos zsírleszívást tesz lehetővé, mivel számítógép vezérli a berendezést, nem pedig emberi erővel mozgatjuk a zsírszövetben. Ez a megoldás csökkenti az esetleges sérülések kockázatát is, ráadásul 30%-kal több zsírt tudunk eltávolítani, mint a régi módon és a gyógyulás ideje is rövidebb. A beavatkozás után 8 héten át speciális, szorító ruhát kell viselni a rendes ruházat alatt, ami segít a bőrnek a tökéletes visszatapadásban. Ezen kívül 5-10 napon át vérhígító injekció és kompressziós harisnya használata kötelező. Ha ezt és az előírt kontrollvizsgálatokon való megjelenést betartja a páciens, nem igazán alakulhatnak ki utólagos problémák. – mondta Dr. Gacs János, a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet plasztikai sebésze.

Ha több információra van szüksége a zsírleszívással kapcsolatban, kérjen időpontot a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet orvosaitól a https://budapestplasztika.hu/hu oldalon, vagy a +36 1 354 08 00 telefonszámon.

Forrás: Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet