Ezeket látta már?

Szponzorált tartalom

Bevált tippek az immunrendszer erősítéséhez

immunerősítés, huminsav, humicin, tőzeg

Nehezen mászik ki egy-egy betegségből, állandóan allergiás tünetek gyötrik? Nem kizárt, hogy az immunrendszere már nem bírja a terhelést, és így képtelen a megfelelő működésre.

De mit lehet tenni azért, hogy védekező rendszerünk ne kerüljön kimerült és leharcolt állapotba?

Ne adjunk az immunrendszerünknek felesleges feladatokat!

A szervezetünkben lévő nehézfémekkel csak nagyon lassan képes megküzdeni az immunrendszer, viszont annak működését folyamatosan rontják ezek az anyagok. Ha méregtelenítéssel kivezetjük ezeket a szervezetünkből, tehermentesíthetjük az immunrendszert is. Ilyen méregtelenítő kúrákra érdemes évente kétszer időt szánni.

HA MOST AKARJA KIPRÓBÁLNI A HUMINSAVAS KÉSZÍTMÉNYT -kattintson ide!

Folyamatosan gondoskodjunk az ásványi anyagok pótlásáról!

A vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlenek az immunrendszer megfelelő működéséhez, ezért sokan a táplálkozás mellett az étrend-kiegészítők szedésére is odafigyelnek. Nem mindegy azonban, hogy milyen étrend-kiegészítőt választunk, ezekben ugyanis különböző formában találhatóak meg az ásványi anyagok, vagyis eltér az is, hogy miként képes ezeket a szervezetünk hasznosítani.

Étkezzünk egészségesen, változatosan!

Azt már jól tudjuk, hogy az erős immunrendszerhez vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étrend kell, azonban egyre több kutatás bizonyítja, hogy a cukorban, finomított szénhidrátban, alkoholban gazdag étrend negatívan hat az immunrendszerre. Ne csak arra figyeljünk tehát, hogy mit eszünk, hanem arra is, hogy mit érdemes kiiktatni az étrendünkből!

Kevesebb stressz!

A stressz káros hatásairól jó néhány tanulmány született már, ezért tudatosan törődjünk a lelki egészségünkkel is. Számos technika létezik a stressz megfelelő levezetésére, érdemes kipróbálni például a relaxációs technikákat, az autogén tréninget, a meditációt, a jógát, a mindfulnesst, de segíthet az aromaterápia, a különböző masszázsformák is. Az egészséges immunrendszerhez és a kevesebb stresszhez pedig nélkülözhetetlen a rendszeres testmozgás!

Kipróbálná? Válaszoljon egy gyors kérdésre és vegyen részt a sorsoláson, ahol 3 doboz Humicin Natúr huminsav-készítményt nyerhet - a nyereményjátékhoz KATT ide!

A vitaminszedés első számú szabályai - nézze meg videónkat:

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl Forrás: egeszsegkalauz.hu
Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához