Mindenki ezt nézi most!

Mi a titka Jakabos Zsuzsanna kirobbanó formájának?

2013.11.22. Módosítva: 2015.11.04.

A népszerű olimpikon, Jakabos Zsuzsanna élete elképesztően mozgalmas, éppen ezért az úszónő nem engedheti meg magának, hogy egy betegség maga alá gyűrje. Zsuzsa nemrégiben elárulta hogyan őrzi meg a téli időszak alatt egészségét és mi hihetetlen energiájának és fittségének titka!

Az olimpikon úszónő gyerekkorától kezdve a vízben él, naponta minimum 6 órát edz, ami hatalmas és folyamatos terhelést jelent szervezete számára. Testi kondícióját folyamatosan szinten kell tartania és az egészséges táplálkozás is kiemelt szerepet játszik életében, de nem csupán a sport miatt.

Mi a titka Jakabos Zsuzsanna kirobbanó formájának?

Nyersen préselt levekkel erősít az olimpikon

"Mindenki azt gondolja, hogy az úszás miatt fontos, hogy egészségesen étkezzek, de szerintem mindenkinél fontos, hogy minőségi táplálékot juttasson a szervezetébe"- mondta Zsuzsanna, majd hozzátette neki a fittségéhez hozzátartoznak a nyersen préselt levek. "A téli időszakban nehéz megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminhoz jutni, így jutottam el ahhoz a különleges lékúrához, mely nekem a mai napig bevált.

Az általam fogyasztott nyersen préselt levek közül az egyik kedvencem az immunrendszer támogatására alkalmas cinkglükonáttal és C-vitaminnal dúsított vegyes gyümölcslé, mivel ilyenkor a téli meghűléses időszakban nagyon sokat segíthet egészségünk megőrzésében. Emellett gyakran fogyasztom a bio zöldárpafű-koktélt és a bio meggy nektárt, utóbbi nekem azért fontos, mert rövid idő alatt enyhíti az izomlázat.

"Mozgás nélkül nincs egészség!"

Élsportoló létére természetesen Zsuzsanna is azt vallja, hogy a mozgás és a táplálkozás csak együtt hozhat eredményeket. "Nyilván sportoló létemre, ha egészségről van szó nálam első helyen áll a mozgás. Tudom, hogy nagyon nehezen tudják az emberek beépíteni a mindennapjaikba, mert keveseknek van idejük arra, hogy egy rendszeresen tornázzanak, vagy fussanak. De még mindig azt vallom, hogy a legtöbb betegség a mozgásszegény életmódból ered, ezért fontos, hogy legalább heti háromszor időt szakítsunk a sportra"- mondta a népszerű úszónő.

Forrás: Sajtóközlemény