Ezeket látta már?

Újabb színházi baleset: megsérült Bodrogi Gyula a Nemzeti Színházban

Bodrogi-Gyula-9-HPGy

Pár hónapon belül ismét baleset történt a Nemzeti Színházban.

Az elmúlt év novemberében hatalmas felháborodást keltett a Nemzeti Színházban történt incidens, amely során két kiváló színész sérült meg. A Rómeó és Júlia előadás közben Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó, akik a főszerepeket alakították, négy méteres magasságból zuhantak le. Bár mindkettejük állapota stabilizálódott azóta, még mindig nem térhettek vissza a munkába. Csak néhány hónappal később, ezen a hétvégén lépett fel a 89 éves színész a Karinthy Színházban, bekötözött bal kézzel.

Mint kiderült, nemrégiben ő is balesetet szenvedett a Nemzeti Színházban, amelynek következtében a bal karjában egy csont megrepedt. - írja a Blikk.hu.

"Sajnálatos módon elestem. Lent voltam a színház lépcsőjén a színészbejáratnál, amikor a sarkam megakadt és lecsúsztam, és a földön találtam magam. Ez csak mintegy tíz napja történt. Kivizsgáltak alaposan, és kiderült, hogy egy csontom megrepedt. Az esés közben igyekeztem védeni magam, ezért próbáltam tenyeremmel lefékezni a zuhanást, ami sajnos a csontomat érintette. Azóta a kezem kötözve van. Még nem tudom, meddig kell így viselnem, majd az orvosok döntenek. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kisebb baleset, amiből hamar felépülök" - mondta a színész, aki természetesen ezt sem hagyja, hogy eltántorítsa a munkától.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Ilyen hatással lehet a csontokra a rendszeres kávé- és teafogyasztás

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

csonttörés

Forrás: blikk.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához