Ezeket látta már?

Különleges vizsgálatot végeztek el a fiatal lányon, aki azt állítja, hogy ő az eltűnt Maddie McCann

Maddie McCan, arcfelismerés, biometrikus, lengyel

Ez lett az eredménye.

Francisco Marco, a Madeleine McCann ügy magánnyomozója megkérdőjelezte Julia Faustyna állítását, miszerint ő lenne az eltűnt kislány. A férfi biometrikus arcfelismerő segítségével összehasonlította Maddie és lengyel nő vonásait. Ez egy olyan eszköz, amely elemzi és összehasonlítja az emberek egyedi fizikai jellemzőit, például az írisz és a retina mintáit, az arc geometriáját és a vénamintákat is - írja a Híradó.hu.

„Elvégeztem egy biometrikus keresést, és semmi hasonlóságot nem találtam Julia és Madeleine vonásai között. A részletek alapos ismerete nélkül egyelőre azt kell mondanom, hogy ez nem áll össze. Nem hiszem, hogy ő az” - emelte ki a magánnyomozó.

Nemrég, egy lengyel nő, Julia Faustyna állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy ő lehet a 2007-ben eltűnt brit lány, Madeleine McCann. Az utóbbi napokban azonban olyan hírek is szárnyra keltek, hogy az elrabolt gyerek szülei, Kate és Gerry McCann beleegyeztek a DNS-tesztbe.

Maddie-t utoljára 2007. május 3-án látták aludni a dél-portugáliai Praia da Luz üdülőközpont hotelszobájában. Ezalatt a kislány szülei és barátaik egy közeli étteremben vacsoráztak. Amikor Kate McCann este tíz óra körül visszament a szobába, hogy megnézze a gyerekeit, a hálószoba ajtaját és ablakát nyitva találta, és Madeleine-nak nyoma veszett.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Így segít a mesterséges intelligencia a melanóma korai felismerésében

Forrás: híradó.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához