Ezeket látta már?

Orvosmeteorológia: őket viseli meg legjobban a nőnapi duplafront szerdán

magas vérnyomás, hipertónia , szövődmény, látásvesztés, vakság, szívinfarktus, stroke

A Meteo Klinika részletes tájékoztatása szerint egyetlen napon kétféle fronthatás is érni fog minket!

Ez a napok óta tartó, sőt erősödő frontsorozat nagyon komoly terhelés a frontérzékenyek szervezetére. Rendkívül sok embernek van szüksége segítségre. Most egy egyedülálló lehetőséget kínál a Meteo Klinika.

Virágok a frontok ellen! Példátlan segítség! Mindent elmond a meteogyógyász®!

Fronthatás szerdán

Szerdán hajnalban és kora reggel egy gyenge hidegfront érinti hazánkat, főként ekkor fejti ki hatását. A nap további részében már melegfront jellegű tünetek lesznek jellemzőek, ugyanis egy melegfront is átvonul felettünk.

Kezdetben tehát még átmenetileg mérséklődnek a melegfrontra, illetve a melegedésre érzékenyek panaszai, ekkor a hidegfrontra fokozottan érzékenyek tünetei erősödhetnek fel. Ezért most megfigyelheti, hogy csökken az álmatlansága, pihentetőbb lehet az alvás, és a koncentrálási problémák is mérséklődhetnek. A hidegfrontra fokozottan érzékenyeknél enyhe görcsös fejfájás léphet fel, ezt megnövelt folyadékfogyasztással mérsékelheti. Napközben azonban már a napok óta tapasztalt migrén és a vérnyomásproblémák mellett erősödő gyulladásos bántalmak is jelentkezhetnek, és főleg a déli óráktól a koncentrálási panaszok is egyre erősebbekké válhatnak.

A fényszegény órákban kedvetlenséget is tapasztalhat.

Milyen idő lesz szerdán?

A szerda már rövid napos időszakokkal kecsegtet, de alapvetően sok felhő lesz felettünk, és többfelé kialakulhat időnként eső, zápor. Élénk, helyenként erős lesz a déli-délnyugati szél. Melegszik az idő, 9-15 fok közötti maximumokra van kilátás.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Magas pulzus csökkentése otthon: ez a 6 természetes módszer segíthet

Forrás: meteoklinika/idokep
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához