Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található! Igen Nem

Ezeket látta már?

Keksz, víz, aprópénz és egy plüsskutya: ezekkel akart a mélybe ugrani a fiatal lány

iskolai bántalmazás, öngyilkosság, megmentés

Kecskeméti járőrök mentették meg annak az elkeseredett kamasz lánynak az életét, aki a városban, egy közlekedési csomópontnál, egy felüljáróról akarta a mélybe vetni magát.

A 14 éves lány közel 30 kilométert sétált bánatában, majd Kecskeméten, a 441-es és 445-ös út csomópontjánál lévő felüljáróhoz érve átmászott a korláton, és leült a szélére. A gyereket egy arra haladó autós vette észre, aki azonnal a felüljáró alá állt, hogy ha a lány leugrana onnan, ne a betonra zuhanjon, közben pedig értesítette a rendőröket.

"Október 24-én 6 óra körül érkezett a bejelentés" – mondja Bene Ákos törzsőrmester, a Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrparancsnoka. – "Azonnal a helyszínre indultunk. Amikor a közelben jártunk, lekapcsoltam a kék, megkülönböztető jelzést. Lelassítottam, és társam, Magony Vivien őrmester, járőrparancsnok kiszállt a kocsiból, hogy gyalog közelítse meg a fiatalt."

Amint az őrmester észrevette a lányt, odaszaladt hozzá

"A szalagkorlát mögött ült, kapucni volt a fején, így az arcát nem lehetett látni" – meséli Magony Vivien.

"Gyorsan odafutottam hozzá, és átnyúlva a korláton megfogtam a karját, mire ő rám nézett. Akkor vettem észre, hogy szinte még gyerek. „Mi a baj, szívem? Gyere velem!” – mondtam neki kedvesen. Közben Ákos is odaért, átlépett a szalagkorláton, hogy megfoghassa a másik karját az átemeléshez. Ekkor vettük észre, hogy hátizsák van rajta, ami beleakadt egy csőbe. Ákos ekkor levette róla, én megfogtam a lábát, és átemeltük a korláton. "

A zsaruk ezután a szolgálati autóba ültették a kamaszt, és értesítették a mentőket

" Nagyon el volt keseredve. Beszálltam mellé a kocsiba – folytatja az őrmester. – Mondtam neki, hogy ha szeretné, nekem nyugodtan elmondhatja, mi bántja. Az elején nehezen engedett fel, aztán szép lassan mesélni kezdett. Néha a sírástól csak nehezen tudott beszélni. Éjfél után indult el otthonról, és egészen idáig gyalogolt. Megnéztem a hátizsákját, amibe az útra pakolt magának. Volt benne pár keksz, víz, iratok, kevés aprópénz és esernyő. Nagyon meghatott, amikor megláttam a kis plüsskutyusát, amit magával hozott az útra. Megsajnáltam. Elmondta, hogy az iskolában nem akarják befogadni, és hogy otthon sincs minden rendben. Amikor megérkeztek a mentősök, megkért, hogy kísérjem el, így beültem mellé a mentőautóba. Ákos pedig a járőrkocsival követett minket."

Ha úgy érzi önnek, vagy a környezetében valakinek segítségre van szüksége, hívja az ingyenes 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Egyre több gyereket érintenek a mentális zavarok

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



Forrás: police.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához