Ezeket látta már?

Utalhat betegségre, ha a férjemnek 3 napja fokhagymaszaga van? Vakcinainfó - Az orvos válaszol

koronavírus ellen, házi gyógymód, fokhagyma, fertőtlenítő, alkohol

Tisztelt orvosok! Férjemmel valami nem stimmel. 3 napja evett fokhagymát, de igazából a sima vöröshagyma is ugyanígy van.

Még mindig szó szerint bűzlik. Gyomráról. Nem lehet elviselni ezt a tömény állandó hagyma szagot. Azóta evett elég sok olyan ételt ami lefojtja tehát perec, kenyér, sült hús rizzsel, stb. Vizet is jól iszik. Milyen betegségre kellene gyanakodni? 3 nap már elég rég.

Erre ma evett megint és nem csak kicsit hanem hiába szellőztetek az a tömény elviselhetetlen hagyma bűz ami jön a gyomrából....Ez nem normális.

Ha hagymát eszik az ember oké büdös de ez, hogy nem lehet megmaradni a lakásban.... És több napig "pang" a gyomrában. Széklete rendszeres, de ilyenkor még a székletének is a szaga hagymaszagú, és sokkal büdösebb..

Azontúl hogy megpróbálom rávenni hogy ne egyen hagymát, fokhagymát mi a megoldás Van a normális hagymaszaga az embernek, na ez legalább 5x durvább... Egyébként nem szed semmilyen gyógyszert, vitamint soha nem is szedett max megfázáskor, fog-fej fájáskor ennyi. Nagyon szereti a hagymát szalonnával stb. Dohányzik, más káros szenvedélye nincs. Köszönöm szépen.

Üdv! A hagymafélék illóolaja a tüdőn át választódik ki. A probléma kapcsán orvosi teendő nem merül fel.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához