Ezeket látta már?

Mit kaphatott el a kislányom? Vakcinainfó - Az orvos válaszol

covid, koronavírus, fertőzés, vakcinainfó, orvos válaszol, köhögés

Szép Napot! Kislányom osztályába egy kislány betegen járt - anyuka kijelentette,hogy nem tud otthon maradni a gyermekkel. Azóta eltelt egy hét és 14 hiányzó gyermek van jelenleg.

A panasz mindenkinél ugyanaz: köhögés, torokfájás. Az én kislányom vasárnap este köhintett egyet-egyet. Hétfőn még ment iskolába, tanítók szerint nem köhögött. Délután rá zendített adtam sinupretet és mézet. Kedd reggel olyan köhögéssel ébredt,hogy magam is megijedtem. Elmentünk orvoshoz aki ACC, ventolin kúrát javasolt, sok teával, mézzel, folyadékkal. Ma reggelre már 37,5 a láza és náthás tünetek is társultak hozzá. Az orvosunk nem nevezte meg mi ez, azt mondta minden gyermek köhög. Covid lehet? Január végén voltunk covidosak. Mire gondoljunk? Mivel tudok neki segíteni még? Ezt az ACC napi kétszer lehet adni. Étvágya van, kicsit gyengécske de ez a hurutos, fájdalmas köhögés eléggé rémisztő. Többi szülő is azt mondja nagyon nehezen kezelhető. Köszönöm a segítséget.

Ez is érdekelheti!

Kedves Kérdező! A Covid-19-et kizárni csak teszteléssel lehetséges, de természetesen más vírusos megbetegedés is szóba jön. Az alkalmazott terápia mellé én még salvus vizes inhalálást tudnék javasolni napi 3x. Inhalálàs, Ventolin és ACC egymás ellen dolgozik/dolgozhat, ha Ventolin szükséges, köptetőt nem adnék. Jobbulást!

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol